"Nye Mallorca Toppfotball" fra høsten 2022!

Fra høsten 2022 blir det 2 måneders fotballskole på Mallorca. Høsten 2023 utvider vi til 6 måneders fotballskole. Skolene vil være for gutter og jenter fra Norge i alderen 17-21 år, som ønsker mest mulig utvikling.

Fra 2005 - 2016 drev vi 2 og 6 måneders fotballskoler, så man kan godt si at vi går tilbake til røttene våre. 6 måneders skolen vil være såpass intensiv og innholdsrik at den vil ligne veldig på vår 1-årig fotballskole fra tidligere, bortsett fra at vi kutter noe ned på tiden og skoleåret, og dermed reduseres samtidig skoleavgiften. En annen fordel er at elevene kan reise etter sesongslutt og legge hele vinteroppkjøringen til Mallorca, og samtidig være tilbake til seriestart i Norge.

Vi starter (i hvert fall ikke foreløpig) opp igjen med 1- årige fotballskoler og spansk liga for elevene, som vi drev fra 2016 og frem til nedstengingen i 2020. Den aller viktigste årsaken er alle fordelene som finnes med 2 og 6 måneders fotballskoler, både for elevene og Mallorca Toppfotball.

Den andre årsaken er at vår spanske klubb mistet plassen i spansk toppfotball på grunn av Koronasituasjonen. Siden vi ikke kunne arrangere fotballskoler i 2020/2021 eller 2021/2022, så måtte vi trekke lagene fra den spanske ligaen. Det ville betydd å starte på nytt og fra bunn igjen i det spanske seriestystemet. Etter en helhetsvurdering, så er vi helt sikre på at 2 og 6 måneders fotballskole er det rette for alle parter. 

Vi ønsker å fokusere enda mer på helhetlig utvikling og oppfølging av enkeltindividet, og bruke all vår tid på elevene. For det er ikke til å legge skjul på at kamper og reiser i den spanske toppfotballen hver helg, tar både tid, krefter og energi. Den tiden ønsker vi nå å bruke på mer trening, mer undervisning, mer hvile og mer restistusjon, og et langt større fokus på det sosiale som utflukter, sosialt samvær og studieturer. 

Klubben vil fremdeles eksistere og vi har planer for vår spanske klubb, men i en annen form og skala. 

Et nytt og spennende konsept er Mallorca Toppfotball Skolecup. Mallorca Toppfotball skal arrangere en skolecup på Mallorca for norske Folkehøyskoler, Universiteter og Høyskoler vinter/vår 2024. Dette er en fotballturnering som i hovedsak retter seg mot fotballinjer/idrettslinjer, og det er mulig å stille lag jenteklasse, gutteklasse, eller i Mix-klasse (gutter og jenter på samme lag). Mallorca Toppfotball er selv en skole med samme alderssegment, så målgruppa vi sikter inn på, er helt klart noen vi identifiserer oss med. Mallorca Toppfotball Skolecup kommer til å bli en fantastisk happening for alle skolene som deltar, og må være den perfekte studieturen. Vi ønsker et tett samarbeid med skolene. Vi har kun plass til 5 skoler i hver klasse (jenteklassen, gutteklassen og mixklassen)

Mallorca Toppfotball satser også videre på noen konsepter i Norge. Akademier, proffcamper og cuper for gutter og jenter i alderen 13-17 år. Disse tilbudene retter seg mot yngre spillere, som ønsker å ta del i Mallorca Toppfotball. Et tilbud i helger og ferier, for spillere som ikke har mulighet til å reise på fotballskolene våre i Spania.

Hjemmesidene våre er rykende ferske og oppdaterte, så her finner man all nødvendig informasjon om "Nye Mallorca Toppfotball". Vi oppfordrer alle til å søke på et tidligst mulig tidspunkt, dersom man er veldig interessert i et av tilbudene. Spesielt for 2 måneders fotballskole til høsten. 
 
Vi har merket stor interesse for Mallorca Toppfotball de siste månedene, spesielt etter gjenåpningen. Ventetiden er endelig over, og Mallorca Toppfotball bygger opp aktivitetene gradvis og med kvalitet.
 
Ta gjerne kontakt eller send oss en søknad, hvis du ønsker å bli elev eller deltaker på Mallorca Toppfotball.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball