Ny pris og utmerkelse i Spania til Leif Tsolis!

Det spanske fotballforbundet kåret først Leif Tsolis til årets trener i den spanske ligaen for sesongen 2017-2018. Senere på kvelden ga trenerkomitéen i det spanske fotballforbundet Leif Tsolis en pris og utmerkelse for å ta F.C. Mallorca Toppfotball opp til nasjonal liga og spansk toppfotball.

At en spansk trenerkomitè i en fotballnasjon som Spania gir vår hovedtrener en slik pris er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig i Mallorca Toppfotball, og at det legges merke til at vi har skapt en spansk toppklubb på rekordtid!

Laget til Tsolis fikk 61 poeng forrige sesong. 19 seire, fire uavgjort og ett tap! Målforskjell på 97-11. Laget hans scoret mest, slapp inn minst og slo i tillegg alle lag på innbyrdes. Det store høydepunktet ble opprykkskampen på Ibiza 29. april 2018, der laget måtte vinne i siste serierunde. Det gjorde de med glans etter en solid 5-0 seier! 

Laget hans gikk ubeseiret gjennom kalenderåret 2017, og gikk 1 år og 3 måneder uten tap. Det gikk 35 kamper uten tap, derav 30 av disse var seire og 5 av de var uavgjort. Fra september 2016 til september 2018 tapte laget til Tsolis kun 3 fotballkamper i det spanske ligasystemet. 

Prisutdelingen fant sted på en stor Gallamiddag i regi av fotballforbundet på Mallorca lørdag kveld den 24. november 2018. Med over 400 spanske trenere og ledere fra alle klubbene og forbundet tilstede, så ble vår hovedtrener i F.C. Mallorca Toppfotball Femenina hyllet for et historisk opprykk.

Vi gratulerer Leif Tsolis med prisen for sine prestasjoner og resultater som trener i Spania.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball