Ny markeds- og mediesjef

Vår nye Markeds- og Mediesjef er allerede på plass i Alcudia på Mallorca.

Den siste uken har han jobbet tett med Leif Tsolis for å ferdigstille våre nettsider. Han blir en viktig del av oss også fremover.

Berge har fremover ansvar for daglige oppdateringer på Mallorca Toppfotball TV, nyheter på web og alle sosiale medier. Intervjuer og reportasjer med studenter, trenere og samarbeidspartnere. Filming av kamper og treninger, lage informasjonsfilm om Mallorca Toppfotball og holde kontakten med tv-selskaper, aviser og andre fotballmedier.

Det blir masse oppmerksomhet og gøy rundt elevene ved Mallorca Toppfotball, og det blir storartet for alle der hjemme som ønsker å følge oss i det daglige. Dette fører også til at studentene får erfaring med hvordan det er å være i media.

Han har bachelor i Sportsjournalistikk fra Southampton Solent University i England, samt Høyskoleutdanning fra Norge innen media og kommunikasjon.

De siste årene har han blitt godt kjent i fotball-Norge, og da spesielt gjennom sine 3 år som journalist og fotograf innenfor kvinnefotballen. Det er ikke mange i Norsk kvinnefotball som ikke vet hvem Andreas er.

Vi ønsker herved Andreas Kristoffer Berge hjertelig velkommen til Mallorca Toppfotball. Det kommer et videointervju med en nærmere presentasjon av Andreas senere.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball