Markus Alsaker Rogde

"Mallorca Toppfotball var et vakkert eventyr, der man får en seriøs treningshverdag med god oppfølging! Man blir veldig godt trent, og får terpet på individuelle ferdigheter."

- Markus Alsaker Rogde (Tidligere elev på Mallorca Toppfotball, Xilvar og Frigg)

Mallorca Toppfotball om Markus Alsaker Rogde:

Markus Alsaker Rogde kom til Mallorca Toppfotball fra Stavanger og Sola Fotball. Markus utviklet seg stort gjennom et år på Mallorca Toppfotball. Via Mallorca Toppfotball fikk han kontrakt med den spanske klubben Xilvar etter oppholdet. Han spilte fast på laget, ble boende på Mallorca og levde ut fotballdrømmen. Med erfaring fra spansk fotball, så har han noe få andre unge fotballspillere i Norge kan vise til.

Gjennom oppholdet på Mallorca Toppfotball spilte han i den spanske ligaen for F.C. Mallorca Toppfotball. Samtidig arrangerte Mallorca Toppfotball hospitering med den spanske klubben Port Pollenca. Han var en del av vår 9 måneders fotballskole, der han fikk en helprofesjonell hverdag og matching i det spanske ligasystemet. Markus var også kaptein i store perioder for F.C. Mallorca Toppfotball, der han ledet et A-lag bestående av norske fotballskole-elever og lokale spanske spillere.

Markus er en høy midtstopper som er god i begge bokser, og er en "3-poengers spiller" som vi kaller det på Mallorca Toppfotball. Han er allikevel god i alle faser av spillet, der han offensivt er en spillende midtstopper som er god med ballen, og i det defensive er flink til å kontrollere flere rom samtidig. En hodesterk midtstopper med god fysikk, og en god fotballforståelse i bunn.

Turen gikk etter hvert til Norge, Oslo, studier og Frigg. Der har det blant annet blitt spill i PostNord-ligaen. Hans ambisjoner med fotballen er å bli best mulig, og oppnå sitt fulle potensial. Etter en nylig dialog med Markus, så vet vi at han har ambisjoner og et ønske om spill i Obos-ligaen. Dessverre har han røket kneskålen for andre gang på 9 måneder, som har endt med en operasjon. Den gode nyheten er at Markus håper å rekke slutten av 2024-sesongen, og et nytt opprykk med Frigg.

Vi håper at Markus hadde mange fine opplevelser på Mallorca Toppfotball. Vi vil gjerne takke Markus Alsaker Rogde for en herlig tid og et flott eventyr, der han fikk oppleve profesjonell satsing på fotball i utlandet sammen med oss i Mallorca Toppfotball.
 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball