Målrettet og ambisiøs spiller klar for Mallorca Toppfotball

Tobias Gram-Caspersen spiller til daglig i 3. divisjonsklubben Halsen IF, men har en fortid i 2. divisjonsklubben Fram Larvik og i Sandefjord BK. Moderklubben er Tjølling. Nå er han klar for Mallorca Toppfotball.

Tobias blir beskrevet som en fotballspiller med en fantastisk holdning og gode fotballvaner. Han blir også omtalt av tidligere trenere som en veldig ambisiøs, målrettet og pliktoppfyllende person.

For det meste har Tobias spilt høyreback og det sies han er god 1 mot 1. Vår informasjon sier også at Gram Caspersen har spilt sentral midtbane. I denne posisjonen har han stor arbeidskapasitet. God utholdenhet gir han mulighet til å dekke store deler av banen, både defensivt og offensivt.

Vi vet at han også har noe å bidra med framover i banen, som blant annet en god pasningsfot, et godt overblikk og gode løp framover i banen.

– Det jeg ser mest frem til i Spania er at hverdagen kun går med til trening og mest mulig utvikling på banen, ikke til skole og alt mulig annet. Alt fokuset går til fotballen. I tillegg tror jeg kamparenaen blir bra med seriespill i Spania og cuper vi skal delta på, sier Tobias.

– Tobias passer veldig godt inn i vår profil med sterke treningsholdninger og motivasjon for å utvikle seg som fotballspiller. Det er aller viktigst når man reiser til Spania. Å være en god spiller allerede før avreise har aldri vært noen ulempe det heller, og Tobias høster mange lovord fra de vi har vært i kontakt med, sier Sportssjef Leif Tsolis.

Vi ser frem til å samarbeide med Tobias Gram-Caspersen, og ønsker han velkommen til Mallorca Toppfotball!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball