Mallorca Toppfotball reiser til England

Vi reiser til England for å delta på Manchester Cup i påsken.

Der skal Mallorca Toppfotball herrer delta i seniorklassen, noe som gjør at vi kan delta med alle våre spillere.

– Det blir en unik opplevelse for våre spillere og trenere. Det å reise til England for å spille en turnering, som et avbrekk fra spill i den spanske ligaen, er rett og slett fantastisk. Med dette får spillerne oppleve både spansk og engelsk fotballkultur gjennom Mallorca Toppfotball, sier forretningsutvikler Leif Tsolis.

I Manchester Cup vil vi få internasjonal matching med kamper mot klubber fra flere ulike land. Der kan man møte engelske, franske, skotske og spanske lag for å nevne noen. Årets utgave byr på flere nasjoner og lag enn noensinne tidligere.

– Det handler om matching, utvikling og opplevelser. Men vi reiser for å vinne, og opplegget står i stil med våre verdier som er gøy, samhold, utvikling og det å vinne, sier Tsolis.

15. og 16. april går cupen av stabelen på storslåtte Manchester Wythenshawe Sports Complex. Området huser hele 26 11’er baner og er en av de største gressområdene i hele Storbritania. I tillegg finnes det både garderober og en moderne paviljong på området.

Mallorca Toppfotball reiser til Manchester allerede torsdag og får hele fredagen fri. Dermed får vi en optimal oppladning inn mot turneringsstart lørdag. Turneringen starter nemlig med gruppespill lørdag 15. april. Etter gruppespillet vil det være både A, B og C-sluttspill, avhengig av plassering du får i gruppa. Sluttspillet spilles søndag 16. april.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball