Mallorca Toppfotball på TV2 til høsten?

Vi har blitt kontaktet av TV2 som har sansen for vårt x-faktor - konsept med 9 måneders fotballsatsing og spill i spansk liga. 

Vi har hatt en fin dialog når vi møtte TV2 i Palma, på telefon og e-post. Noe som gjør at det er grunn til å håpe på at TV2 kommer til Mallorca høsten 2016.

TV2 har vist en interesse for prosjektet som gir oss gode forhåpninger om at dette kan bli en realitet. Samtidig ønsker Mallorca Toppfotball å presisere at ingen lovnader er gitt på det nåværende tidspunkt.

Vi synes samtidig dette er så gøy og fint at Norges mest populære TV-kanal, som dekker Tippeligaen og gir oss Fotballxtra og Fotballkveld, omtaler Mallorca Toppfotball med stor begeistring. Det fortjener en nyhet bare det. Kanskje kan det være en inspirasjonskilde og motivasjon i trenings- og kamphverdagen til de kommende spillerne ved Mallorca Toppfotball at TV2 muligens dukker opp.

Vi innrømmer det gjerne... Det hadde virkelig vært fantastisk for alle involverte spillere og foreldre, for oss og TV2. Dette er bare starten på all den enorme medieoppmerksomheten som spillerne på Mallorca Toppfotball vil få oppleve når vi starter opp til høsten. Tenk å få være en del av det første norske laget i historien som skal spille i spansk seriesystem.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball