Mallorca Toppfotball Julekalender - Luke 24

At Mallorca Toppfotball som fotballskole har bygget opp en spansk toppklubb ved siden av å utvikle toppspillere på kvinne - og herresiden, er noe vi er veldig stolte av. Spania regnes som en av verdens beste fotballnasjoner, og har over 55 millioner innbyggere.

F.C Mallorca Toppfotball Kvinner ble ligamestere i mai 2018, og rykket opp til Segunda Divisiòn. Året etter spilte vi derfor mot spanske storklubber som F.C. Barcelona, Espanyol og Zaragoza. Vi ble derfor en del av den spanske toppfotballen på kvinnesiden, og spilte på nivå to. Damene tok også et cupsølv i Torneig De Sallum. 

F.C. Mallorca Toppfotball Menn vant Manchester Cup i 2017, og har en 5. plass i spansk liga (regionalt nivå), som beste plassering. Så fotballgutta på Mallorca Toppfotball har også en pokal i skapet, og gode resultater å vise til. 

Vår spanske klubb, F.C. Mallorca Toppfotball, er altså tilknyttet fotballskolen vår. Klubben har fått flere utmerkelser fra det spanske forbundet, samt utmerkelser til trenere. Det har blitt en del pokaler i skapet siden klubben ble stiftet i 2016. I 2020 måtte skolen og klubben ta en pause grunnet Korona. Klubben eksisterer fremdeles, men har ikke deltatt i det spanske ligasystemet siden nedstengingen. 

F.C. Mallorca Toppfotball Kvinner bygde opp A-lag, B-lag og Barnefotball-avdeling bestående av lokale spanske fotballjenter, og norske elever i perioden 2016-2020. I samarbeid med lokalsamfunnet i Alcudia og det spanske forbundet, ble klubben et kraftsenter på nordsiden av Mallorca for jenter. På herresiden hadde vi bare A-lag herrer, bestående av norske elever og lokale spanske fotballgutter. 

Vi er stolte av våre meritter og resultater, både med klubben og fotballskolen. I 2022/2023 blir Mallorca Toppfotball en ren fotballskole (uten spansk liga). Klubben stiller ikke i det spanske ligasystemet når vi starter opp igjen etter Korona. Vi går tilbake til røttene, der vi fra 1999 - 2016 kjørte rene fotballskoler under vinterhalvåret, uten å delta i det spanske seriesystemet. Vi satser heller på treningskamper mot utvalgte spanske lag.

Om vi i fremtiden skal tilbake til det spanske ligasystemet vil tiden vise. Klubben må gjenoppbygges, siden vi var tvunget til å si fra oss plassen i den spanske toppfotballen grunnet Korona. Hovedfokuset fremover vil ligge på fotballskolen og utvikling av enkeltindividene, og det er et valg vi er svært komfortable og fornøyde med. Det er fordeler og ulemper med alt, men vi er helt sikre på at dette er til det beste for Mallorca Toppfotball i 2022/2023.

Vi gleder oss enormt til å starte opp igjen med nye elever på Mallorca Toppfotball høsten 2022. Skolen vil holde høy kvalitet og være bedre enn noensinne, der vi oppgraderer opplegget på flere plan. Flere spennende satsingsområder er vedtatt, og vi kommer til å ta den tradisjonsrike fotballskolen på Mallorca til nye høyder. 

Nå skal nye toppspillere utvikles, nye opplevelser og minner skapes, og nye drømmer og målsettinger oppfylles.

Les mer om våre KLUBBMERITTER her:

http://mallorcatoppfotball.no/meritter-2

Les mer om våre SKOLEMERITTER her:

Kvinner: http://mallorcatoppfotball.no/provespill-jenter

Menn: http://mallorcatoppfotball.no/provespill-gutter

Les mer om våre ELEVREFERANSER her:

Kvinner: http://mallorcatoppfotball.no/referanser-jenter

Menn: http://mallorcatoppfotball.no/referanser-gutter

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball