Mallorca Toppfotball Julekalender - Luke 2

Velkommen til et skoleår i syden, der du kan oppleve fotball, sol og varme! Er du usikker på hva du skal gjøre etter videregående skole? Mallorca Toppfotball kan være et spennende alternativ, dersom du er glad i fotball, sol og varmegrader.

Fra 2016 startet vi for alvor opp med satsingen på kvinnefotball, og siden den gang har fotballskolen utviklet flere toppspillere på kvinnesiden, og huset mange jentespillere fra toppklubber i Norge og Sverige. I Spania har fotballjentene vært en megasusksess i form av utviklingen av fotballspillere, men også ved å ta F.C. Mallorca Toppfotball opp til nivå to i Spania.

Vi kan kan nå vise til lang erfaring med spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og har opparbeidet oss en spesialkompetanse.

Vi har derfor gleden av å invitere alle norske fotballjenter til et skoleår i syden, som finner sted på den vakre og idylliske Middelhavsøyen Mallorca. Ferieparadiset Alcudia, er en meget popuær feriedestinasjon for skandinaviske turister. Her ligger også en av Spanias beste sandstrender, nemlig den 10 kilometer langstrakte Alcudiastranden.

Er du glad i fotball og på jakt etter et utenlandseventyr?

Les mer om Mallorca Toppfotball Kvinner på våre hjemmesider.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball