Mallorca Toppfotball Julekalender - Luke 1

Fra og med i dag kan du søke om plass i Mallorca Toppfotball Toppfotball Menn. Vi kan tilby de rette kandidatene å satse for fullt på fotball i Spania, via vår 1-årige fotballskole på Mallorca.

Det er en glede å kunngjøre at vi er tilbake med full satsing på gutta etter noen år med mest fokus på kvinnefotball. Mallorca Toppfotball har drevet fotballsatsing på Mallorca i over 20 år, og helt siden 1999 har gutta vært en viktig del. I perioden 1999 - 2017 hadde vi i snitt 15-20 gutter per skoleår.

Det var først i 2016 vi begynte å bli flere jenter. Jentesatsingen ble en stor suksess fordi vi rykket opp til spansk toppfotball på kvinnesiden med vår spanske fotballklubb. Kapasiteten gjorde at vi tok noen friår fra guttesatsing, for å bygge opp kvinnedelen. Denne delen av Mallorca Toppfotball er nå bygget opp til en stor suksesshistorie, selv om Covid 19 selvfølgelig har satt en kraftig brems på alt.

Fra høsten 2022 starter vi opp igjen satsingen på gutta, og det med fullt trøkk. Gutta var opphavet til Mallorca Toppfotball, og har en lang historie med stolte tradisjoner. Vi har utviklet en rekke toppspillere på guttesiden, skaffet prøvespill til mange, og hatt gutter fra et stort antall toppklubber i Norge.

Saken fortsetter under bildet.

Nå skal satsingen på gutta tilbake. Vi skal til nye høyder og bli bedre enn noen gang. Vi har de siste årene fått inn veldig mange gode søknader fra ambisiøse guttespillere, som har ønsket seg til Mallorca Toppfotball. For deres del har skuffelsen vært stor, siden vi kun har hatt jenter på Mallorca Toppfotball siden 2018.

Vi håper å få inn mange søknader inn mot skoleåret 2022-2023. Stemningen for å satse fotball etter noen år med Korona-begrensninger, virker å være overveldende. Spillere som har et brennende ønske om å satse for fullt på fotball i utlandet, både gjennom en proffhverdag på fotballskolen, og via matching mot utvalgte spanske fotballag, er velkomne til å søke skoleplass.

Les alt om Mallorca Toppfotball Menn her på våre hjemmesider.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball