Mallorca Toppfotball har spilt mot verdens beste fotballspillere

Tre spillere i dagens VM-finale var noen av Mallorca Toppfotball sine motstandere i 2019.

At tre A-lagsspillere fra Spania spiller VM-finale i dag understreker hvor høyt nivå elevene på Mallorca Toppfotball har spilt på på det høyeste.

Det var i kampene mot Barcelona B, Zaragoza og Collerense at vi fikk gleden av å måle oss mot disse fantastiske spillerne i offisielle seriekamper for Mallorca Toppfotball. Alle tre spiller i dag på A-laget til Barcelona sammen med blant annet Caroline Graham Hansen, og to av verdens beste fotballspillere i Aitana Bonmati og Alexia Putellas.

Spillerne som vi møtte i 2019 starter alle dagens VM-finale mot England. Catalina Coll starter som keeper, Laia Codina starter i midtforsvaret, mens Salma Paralluelo starter på venstrekanten.

– Vi er stolte av å kunne vise til det å ha spilt på det nest høyeste nivået i spansk kvinnefotball, og hatt muligheten til å matche norske fotballjenter opp mot noen av verdens desidert beste fotballspillere, sier sportssjef og hovedtrener ved Mallorca Toppfotball, Leit Tsolis.

– Dette kan ingen ta fra oss, legger han til før han avslutter.

– Det var mange såkalte fotballeksperter, medier, fotballtrenere og fotballspillere som ikke trodde på oss når vi fortalte om hvor høyt nivå våre elever spilte på i 2019, men hva sier de nå? Er de fortsatt i tvil?

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball