Mallorca Toppfotball 2024-2030

Vår nye strategi- og handlingsplan for toppfotballskolen på Mallorca begynner å ta form! Vi har valgt å gå for en målrettet 6-års plan for perioden 2024-2030 med bakgrunn i hvor Mallorca Toppfotball ønsker å være i 2030.

Planen inneholder hovedmålsettinger og tiltak innenfor skolen og toppfotball satsingen vår på Mallorca, som er selve kjernen i det vi driver med. Fokuset ligger på å skape utvikling og oppnå resultater for hver enkelt elev, der vi satser på kvalitet, opplevelser, utvikling og muligheter.

For å skape den utviklingen og oppnå de resultatene vi ønsker oss, så er vi avhengig av å lykkes på en del andre viktige områder. Mallorca Toppfotball kaller det støtteområder, der vi har utarbeidet hovedmålsettinger, delmålsettinger og tiltak med beskrivelser innenfor hvert område.

Vårt hovedområde vil være: SPORT (2 måneders toppfotballskole på Mallorca)

Det har vært en utfordrende periode siden pandemien og frem til i dag. Vi må ta innover oss disse faktorene, og tilpasse oss dagens situasjon og nye realiteter. Situasjonen er radikalt forandret for oss i Mallorca Toppfotball på bare noen få år, slik det er for mange andre aktører både her i Norge og i Spania. Summen av det, gjør at vi også må se skolen i et større og lenger perspektiv, og lage en langsiktig plan som er bærekraftig.

Vi har derfor valgt å gå for en 6-års plan for perioden 2024-2030 med bakgrunn i hvor Mallorca Toppfotball ønsker å være i 2030. Vi lagde oss en lignende 4-års plan for perioden 2016-2020, og alle som har fulgt Mallorca Toppfotball tett, vet at den perioden var en stor suksess. For skolen og klubben, for elever og trenere.

Mallorca Toppfotball har nullstilt og starter opp igjen med blanke ark. Vi tar selvfølgelig med oss de stolte tradisjonene, og den snart 25 år lange historien med toppfotballskolen på Mallorca. Nå er vi imidlertid klare for å skape nye suksesshistorier og stolte øyeblikk på Mallorca Toppfotball.

I Mallorca Toppfotball er vi bevisste på å ta vare på kultur, tradisjoner og historie. Vi er opptatt av å ta vare på egen identitet og suksessfaktorene fra tidligere år. Alt dette skal ivaretas, samtidig som vi fornyer oss og utvikler oss i nye retninger. Og det er nettopp det vi har gjort gjennom den nye strategi- og handlingsplanen for 2024-2030.

Vi gleder oss til å skape utvikling og oppnå resultater sammen med våre nye elever!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball