Kvinneidrett.no blir ny draktsponsor

Vi har gleden av å ønske Kvinneidrett.no velkommen som ny draktsponsor. Fra og med neste sesong vil logoen til Kvinneidrett.no pryde hjemmedraktene til F.C. Mallorca Toppfotball sitt A-lag i Segunda División.

Kvinneidrett.no har vært en samarbeidspartner siden oppstarten av Mallorca Toppfotball og F.C. Mallorca Toppfotball tilbake i 2016 og både fotballskole, klubben og Kvinneidrett.no har jobbet tett nå de siste 2 1/2 årene. Nå tar vi samarbeidet videre et steg.

– Vi er svært glade for at Kvinneidrett.no har utvidet samarbeidet til å bli draktsponsor for Mallorca Toppfotball Kvinner. Helt siden min tid som hovedtrener i Vålerenga Fotball i 2015 og gjennom Andreas sin jobb for Mallorca Toppfotball de siste 3 årene, er alt Kvinneidrett.no gjør fullstendig gjennomsyret av profesjonalitet, sier sportslig leder i Mallorca Toppfotball, Leif Tsolis.

– Vi ser på Mallorca Toppfotball som et unikt prosjekt for både norske og spanske fotballjenter. De har en klar filosofi og en klar strategi på både norsk og spansk spillerutvikling. I tillegg merker vi at det er stadig økning i interesse rundt damelaget deres, som ved flere anledninger tiltrekker seg hundrevis av tilskuere både på hjemme- og bortebane, sier ansvarlig redaktør i Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge.

– Mallorca Toppfotball har allerede brutt barrierer med to opprykk på to år, samt satt flere tilskuerrekord for seriekamper på damesiden på Mallorca og vi ser ingen grunn til at dette skal avta nå som de skal spille på Spanias nest øverste nivå, fortsetter Berge.

Samme verdier

Kvinneidrett.no deler mange av de samme verdiene som Mallorca Toppfotball har og i likhet med vårt ønske om å utvikle både norske og spanske damespillere, så jobber Kvinneidrett.no mye med å promotere unge talenter i form av intervjuer og bilder. 

– For 2-3 år siden endret Kvinneidrett.no kurs og satt mer fokus på unge spillere og telentutvikling. Det samsvarer med Mallorca Toppfotball sitt fokus og det er en glede å kunne bli ennå mer involvert i det unike tilbudet som er for unge spillere både i Norge og lokalt i Alcudia og omegn, sier Berge.

Både Mallorca Toppfotball og Kvinneidrett.no jobber hardt for å sette et større fokus på kvinnefotballen i både Norge og Spania, og med samarbeidet vil man kunne jobbe målrettet sammen for å styrke kvinnefotballen.

– Kvinneidrett.no og Mallorca Toppfotball står for mye av det samme. Som oss satser de alt på kvinnefotball og er drevet med innsats, lidenskap og et brennende engasjement for kvinnefotball, sier Tsolis.

– Begge parter har mange av de samme målsettingene og verdier. Vi ønsker begge å fremme og satse på kvinnefotballen og er i tillegg opptatt av at det skal gjøres med gøy, samhold og utvikling av bedriften, fortsetter Tsolis.

Unikt kontaktnettverk

Det er få som kjenner kvinnefotballen i Norge som Kvinneidrett.no sin ansvarlige redaktør og daglige leder, Andreas Kristoffer Berge. Han har et bredt kontaktnettverk og stor kunnskap om norsk kvinnefotball både i Toppserien, 1. divisjon, 2. divisjon på østlandet, samt J19-klassen både i NM og lokalt i Oslo-området. I tillegg har han et stort kontaktnettverk på alle de yngre landslagene og opp til A-landslaget.

Kvinneidrett.no og Berge sitter også god kunnskap og et bredt kontaktnettverk i andre land. Kontaktnettverket og kunnskapen sprer seg ut til Sverige, England, Tyskland, Frankrike, Slovakia, USA og Australia. Og ikke minst Spania, gjennom opprettelsen av deres nye nettside, DeportesFemeninos.es (spansk side for kvinneidrett). Ved å få Kvinneidrett.no med på laget øker samtidig Mallorca Toppfotball sitt nettverk og får en viktig samarbeidspartner for fremtiden.

– Viser lojalitet

Nå blir Kvinneidrett.no sin logo å finne på draktene til Mallorca Toppfotball fra seriestart i Segunda División i september. 

– Det skal bli en glede for Mallorca Toppfotball å få Kvinneidrett.no prydet på de allerede fine Mallorca Toppfotball -draktene. Nå blir det enda finere, sier Leif Tsolis.

Avtalen ble gjort allerede tidlig i april når det ble klart at Mallorca Toppfotball gikk inn for en ren kvinnesatsing.

– Det viser også at satsingen og samarbeidet ville stått like sterkt uansett om det ville blitt opprykk eller ei, sier Tsolis. 

– Og det viser hvor lojale Kvinneidrett.no og Mallorca Toppfotball er ovenfor hverandre og at vi tenker i et langsiktig perspektiv, avslutter Tsolis.

Vi ønsker Kvinneidrett.no hjertelig velkommen som ny draktsponsor!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball