Har du erfaring fra Toppserien i Norge?

Da kan du søke om plass i vår nyopprettede Proffgruppe i Mallorca Toppfotball. Vi kan tilby de rette kandidatene Toppspillerstipend til å satse for fullt fotball i Spania de neste to årene! 

Proffgruppa skal bestå av seks skandinaviske spillere som ønsker å binde seg opp til en meget spennende fotballsatsing i Spania. I første omgang frem til juli 2021 med muligheter for forlengelse. Proffgruppa er et samarbeid mellom Mallorca Toppfotball Akademi og F.C. Mallorca Toppfotball Femenina (spansk klubb). 

Proffgruppa i F.C. Mallorca Toppfotball søker i hovedsak spillere med erfaring fra toppnivå i Norge, Sverige eller Danmark! Men spillerne kan komme fra hvilket som helst EU-land. 3 av 6 plasser i gruppa er allerede besatt.

Målsettingen er å heve prestasjonsevnen til A-laget i F.C. Mallorca Toppfotball som spiller i Segunda Divisiòn, for at klubben skal nå sine resultatmålsettinger om flere opprykk, og spill i Primera Divisiòn på sikt. Vi søker derfor spillere som kan bidra til at vår spanske klubb vinner flest mulig fotballkamper.

Målsettingen er også å skape et best mulig trenings- og utviklingsmiljø for våre elever fra Norge, som kommer på Mallorca Toppfotball Akademiet år etter år. Vi jakter kultursettere som setter standarden på og utenfor banen, for hva som kreves av en toppspiller. Vi søker derfor spillere som kan heve nivået på treninger og i hverdagen generelt.

For å kunne søke plass i proffgruppa gjelder følgende kriterier:

  1. Du må ha erfaring fra Toppserien eller tilsvarende, og/eller aldersbestemte landskamper.
  2. Må kunne binde seg til en fotballsatsing i Mallorca Toppfotball frem til juli 2021.
  3. Tidligere/nåværende elever i Mallorca Toppfotball kan søke. Da er punkt 1 ønskelig, men ikke et krav. Punkt 2 er dog et krav.
  4. Fylt 18 år innen 1. august 2019.

Ønskede personlige egenskaper:

Spillerne i proffgruppa må ha et brennende ønske om å satse for fullt på fotball i utlandet, både gjennom en proffhverdag på vårt akademi, og via spill i spansk toppfotball gjennom vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet akademiet. 

Spilleren må ha en meget sterk motivasjon for å bli/være toppspiller, bedrive toppidrett, trene med høy kvalitet og tilstedeværelse, og ikke minst bør det være vinnere som er tøffe i hodet. Spilleren må være en kultursetter på indre justice og kunne sette standarden på hva som kreves for å være toppspiller. Spillerne i proffgruppa skal vise nye elever og de yngre spillerne vei, og gi de referanser på nivå og krav knyttet til det å være toppfotballspiller.

Vi ser etter lojale, pålitelige, punktlige, ærlige og samvittighetsfulle mennesketyper, som samtidig greier å være disiplinerte og strukturerte i treningshverdagen. Vi jakter ydmyke, lærevillige og tilpasningsdyktige personer som har et sterkt ønske om og lykkes som fotballspiller. 

Det er en selvfølge at spillerne følger enkle felles rammer, regler og retningslinjer. Spillerne må tåle ærlige og direkte tilbakemeldinger, kravstore trenere og medspillere, medgang og motgangsperioder og ikke minst store treningsmengder. Vi stiller svært høye krav til vår elever og spillere, og da spesielt til de som tilhører Proffgruppa i Mallorca Toppfotball. Vi har store ambisjoner og høye målsettinger både for Akademiet (enkeltspilleren) og klubben (laget), og kravene stilles deretter.

Mallorca Toppfotball trener 12-15 treningsøkter per uke pluss kamp, så spillerne må like å trene ekstremt masse. Dette via vårt profesjonelle fotballakademi for kvinner på den vakre, solfylte og idylliske ferieøya Mallorca. Perfekte treningsforhold med strender, topp kunstgressbane, fjellterreng, parker og trapper.

Spillerne vil bo på hotell, leve som heltidsproffer og trene under optimale treningsforhold. Vi tar fly til de fleste bortekamper, og spiller kamper på høyt nasjonalt nivå i Spania. Spillerne vil få tett oppfølging av trenere, være i medias søkelys gjennom Mallorca Toppfotball TV, og profileres som oftest flere ganger ukentlig.

Spillerne tilbys et unikt utviklingsopphold i Spania gjennom cirka 7 måneder, inkludert bo på hotell, og hele fotballutdanningen/fotballpraksisen ved Mallorca Toppfotball. De får en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania, med all oppfølging og utvikling dette medfører.

Ideelt for spillere som ønsker unike fotballopplevelser i Spania og et utenlandseventyr. Perfekt for de som ønsker å reise til Mallorca, for å få mest mulig utvikling. Dette via en helprofesjonell treningshverdag, og kampmatching på høyt nivå i utlandet. 

Størrelsen på stipendet vil avhenge av din spillererfaring, nivå, alder, våre sportslige definerte behov for spillertyper og ferdigheter. Spillerlogistikk, spillestil, og den langsiktige strategien i Mallorca Toppfotball de kommende årene er også av stor betydning.

Det vil derfor bli avholdt intervjuer for å sikre inn at spilleren passer inn i vår filosofi, treningsmetodikker og spillestil. 

Sesongen i Spania er over 21. april 2019 og de kommende års planlegging er i gang for fullt i Mallorca Toppfotball. Spillerne tas inn fortløpende.

Interesserte kandidater kan kontakte Mallorca Toppfotball. Vi er mer opptatt av å få riktige spillere inn i gruppa, enn datoer. Derfor har vi heller ikke satt noen frist, men henvendelser kan sendes til:

post@mallorcatoppfotball.no

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball