Før kampen: Vic Ripuprimer REFO hjemme (22/09-2019)

Vi møter nyopprykkede Vic Ripuprimer REFO til sesongens første hjemmekamp.

Vic Ripuprimer REFO ble stiftet så sent som i 2009 og er nyopprykket til Primera Nacional.

De endte som nummer to i fjorårets Preferente-avdeling i Catalonia med 55 poeng. 17 seire, fire uavgjorte og syv tap med en målforskjell på 82-48 hadde laget i fjor.

Laget trener tre ganger i uka (Tirsdag, torsdaf og fredag kl. 20:45 på kvelden) og har 16 registrerte spillere, to trenere og en delegat. De spiller i røde og hvite striper, mens bortedraktene deres er svarte.

I første serierunde ble det 3-1-seier hjemme mot Sant Pere Pescador. Masegur satt inn 1-0 etter 19 minutter, før Cadona økte til 2-0 på en straffe etter 59 minutter. Ana utliknet så i det 78. minutt, før Torradeflot avgjorde kampen med sin 3-1-scoring tre minutter senere. Vic fikk for øvrig også tre gule kort i første serierunde.

Om området Vic:

Hjemmebanen er Camp de Fútbol Zem de Vic Annex, som ligger rundt én times kjøring fra flyplassen i Barcelona. Det er nøyaktig 69 kilometer fra selve Barcelona sentrum. Banen har kunstgress-dekke. Det er en relativt lang liten bane (ca. 90 meter i lengden og 60 meter i bredden).

Vic ligger i Osona, som er et område i Barcelona. Totalt bor det rundt 45 000 mennesker fordelt på 30,6 km² i Vic, som ligger 484 meter over havet.

Byen ligger ikke så altfor langt unna pyrineene og dermed er de plaget av en del tåke og kalde vintre. Om vinteren er det ikke uvanlig at det blir ned mot -10 grader, mens kulderekorden ligger på -24 grader.

Fun Fact: Byen er i utgangspunktet kjent for sin tekstilindustri, men nå er den nesten forsvunnet. Nå er det landbruk og andre næringsspesielle områder som står for hovedøkonomien til byen. Byen produserer blant annet pølser og annet svinekjøtt. Det er nemlig en lengre tradisjon for griseoppdrett på Vic-sletten.

Overganger:

Inn: Carla Martínez (Porqueres), Peya (Girona), Palmero (M. Lanzarote), Pagespetit (Keeper fra Espanyol juvenil - registrert på junior-laget), Ramos (Cerdanyola)

Kvinneidrett.no

Kampen oppdateres på våre Facebook-sider, samt at vi kommer med live-intervjuer før kampen, i pausen og etter kampen. I tillegg kommer selvfølgelig bilder fra kampen og høydepunktsvideo. Alt på våre Facebook-sider.