Før kampen: Son Sardina AT D.S.S.

Til helgen spiller jentene sin første seriekamp i den spanske serien.

Da venter Son Sardina AT D.S.S. på motsatt banehalvdel. En motstander vi ikke vet altfor mye om, men herrelaget vårt tapte for herrelaget deres i første runde, men på papiret skal Son Sardina AT D.S.S. være et av de svakere lagene i serien.

Jentene virker å være tent og klare for å endelig starte med kamper.

PS! Damelaget til Mallorca Toppfotball ble flyttet opp et nivå i seriesystemet før sesongstart. Til helgen vil vi bevise at det var riktig gjort av det spanske fotballforbundet.

Fakta om Son Sardina:

Laget holder til like nord for Palma sentrum. Det er litt under 60 kilometer fra Alcúdia og de bruker omtrent 40 minutter på en tur til Alcúdia. Totalt bor det rundt 2700 personer der.

Laget står registrert med 19 spillere og fire spillere står med gule kort så langt denne sesongen.

Nuria Iniesta Cladera, Patricia Salon Bernât, Aitana Carruana Valverde og Francisca Maria Castello Gonzalez pådro seg nemlig alle gult kort i pre-season-cupen.

Son Sardina AT D.S.S. kom på sisteplass i med to uavgjorte og fire tap i preseason-cupen, samt en målforskjell på 6-13. Toppscoreren deres var Savannah Gonzalez Van Loenen med to scoringer (én på straffe). Mallorca Toppfotball deltok ikke i denne cupen.

Sonia Freire Amoedo er lagets hovedtrener, mens Maria de la Paz Cerda Cerda står oppført som deres Delegado.

Sist sesong endte Son Sardina AT D.S.S. på en syvendeplass med 18 poeng på 18 kamper. De vant fem kamper, hadde tre uavgjorte og ti tap forrige sesong. Målforskjellen deres var på 30-56.

Toppscoreren deres i fjor var Irene Asensio Gisbert med ni scoringer, men hun spiller ikke lenger for klubben.

Draktfarge:

Hjemmedrakt: Gul trøye, svart shorts og gule sokker
Bortedrakt: Hvit trøye, svart shorts og gule sokker

Hjemmeside: http://adsonsardina.blogsite.org/wordpress/

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball