Før kampen: Pardinyes borte (13/10-2019)

Vi møter Pardinyes på bortebane søndag.

Pardinyes endte i fjor på åttendeplass i serien vår. De fikk 34 poeng fordelt på 9 seire, 7 uavgjorte og 10 tap. Til slutt endte de opp med en målforskjell på 34-38.

Laget har denne sesongen byttet trener, og har startet med ett tap, en seier og to uavgjorte.

C.F. Pardinyes ble stiftet i 1949, mens damefotballen kom i 1992 og laget var det første laget fra Lleida som hadde damefotball. I 1996 rykket de så opp til nasjonalt nivå.

Pardinyes har 23 lag (6 jentelag) og over 300 spillere i klubben. I tillegg er det over 600 medlemmer i klubben.

Laget trener tre ganger i uka (tirsdag, onsdag og fredag kl. 21:00 på kvelden) og har 15 registrerte spillere, en trenere og en delegat. De spiller i svarte og gule striper, mens bortedraktene deres er hvite og svarte.

Om området Pardinyes og Lleida:

Hjemmebanen er Camp de Futbol Municipal de Pardinyes, som ligger rundt 1 time og 40 minutters kjøring fra flyplassen i Barcelona. Det er ca. 155 kilometer fra flyplassen i Barcelona. Banen har kunstgress-dekke og er 105 meter i lengden og 60 meter i bredden.

Stadion har 200 seter, men de har samtidig en tilskuerkapasitet på 900 stykker 

Pardinyes er et nabolag i byen Lleida vest i Catalonia. Totalt bor det 12 574 mennesker fordelt på 0,67 km² i Pardinyes-ormådet, men tar vi med hele byen Lleida, så er det adskillig flere innbyggere. 137,856 mennesker fordelt på 211.7 km² holder til i Lleida, som ligger 167 meter over havet.

Pardinyes-området er Lleidas mest grønne område, med parken Parque de la Mitjana, som går rett forbi stadion. Det samme gjør elven Rio Segre.

Lleida har en rekke søsterbyer rundt i verden:

Ferrara (Italia), Foix (Frankrike), Hefei (Kina), Lérida (Colombia), Perpignan (Frankrike) og Monterey, California (USA) er alle søsterbyer.

Extra Fact: Lleida er en av Catalonias eldste byer med røtter tilbake til bronsealderen. I 1297 ble Universitetet i Lleida stiftet og dermed er det Spanias tredje eldste universitet. Byen har ved flere anledninger blitt ødelagt grunnet krig. Blant de største ødelegelsene kom fra Guerra dels Segadors (Reapers' War på engelsk). Denne krigen var en katalansk krig som utspilte seg mellom 1640 og 1659. De siste ødeleggelsene kom under den spanske borgerkrigen som varte fra 17. juli 1936 til 1. april 1939.

Kampens dommer: Maria Rodriguez Moya

Siste kamper:

Sant Pere Pescador borte: 2-2
Igualada hjemme: 3-3
Atletico Baleares hjemme: 3-1
Huesca borte: 2-3

Overganger:

Inn: Siegrist (Europa), Paula Tomás (AEM), Sisquella (Verdú), Teixiné (AEM), Cantenys (Santa Eugènia), Silvia Giménez (Peña Ferranca)

Ut: Marta Sáez (Espanyol B), Beltrán (AEM), Oriach (AEM), Janira (AEM), Teixidó (AEM)

Troppen til Pardinyes:

Xenia Cantenys Ferrer
Gemma Casanova Rodriguez
Rebeca Peinado Rodriguez
Sara Puerto García
Laia Sisquella Sarri
Sonia Teixine Tripana
Paula Tomas Latorre
Laura Abad Riao
Esther Roca Sampietro
Alexandra Taberner Tomas
Maria Orteu Palau
Maria Siegrist Gabas
Alba Llaras Blanco
Silvia Gimenez Sanchez
Jenifer Martínez Castiñeira

Støtteapparat:

Trener: Robert Mele Vazquez
Delegat: Aaron Granados Perez

Hjemmeside: http://www.cfpardinyes.com

Innbyrdes:
21/04-2019: Pardinyes - Mallorca Toppfotball: 2-1
22/12-2018: Mallorca Toppfotball - Pardinyes: 0-5

KAMPSPONSOR:
Kvinneidrett.no

Kampen oppdateres på våre Facebook-sider, samt at vi kommer med live-intervjuer før kampen, i pausen og etter kampen. I tillegg kommer selvfølgelig bilder fra kampen. Alt på våre Facebook-sider.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball