Før kampen: Palleja borte (15/09-2019)

Det er klart for sesongens første seriekamp. Her får du all informasjon og statistikk om sesongens første motstander.

Club Fútbol Pallejà ble stiftet i 1922, men startet som de fleste med damelag senere i sin klubbhistorie. De går inn i sin femte strake sesong i Primera Nacional (tidligere Segunda División).

De endte som nummer 13 i fjorårets serie med 13 poeng etter at de rykket opp til divisjonen foran 2015/16-sesongen. De kom dermed på plassen over Mallorca Toppfotball. Fire seire, en uavgjort og 21 tap med en målforskjell på 21-57 hadde Palleja.

Laget trener tre ganger i uka (mandag, onsdag og fredag kl. 21:15 på kvelden) og har 20 registrerte spillere, to trenere og en delegat. De spiller i røde og svarte striper, mens bortedraktene deres er hvite og svarte.

Abad som scoret fem av syv mål mot Mallorca Toppfotball forrige sesong har meldt overgang til C.E. Europa. Samtidig har de signert Salo Navalón fra Valencia. En spiller som har vært kaptein for Valencia i Primera División.

Om området Palleja:

Hjemmebanen er Camp de Fútbol Zem Fernando Muñoz Carrasco, som ligger kun kvarteret unna flyplassen i Barcelona. Det er plass til 800 tilskuere på stadion og det er kunstgress-dekke. Det er en relativt lang bane (ca. 100 meter), men ikke den største i bredden (ca. 58 meter).

Palleja ligger i Baiz Llobregat, som er et område i Barcelona. Totalt bor det 11,486 mennesker fordelt på 8,41 km² i Palleja (per 2018).

Fun Fact: Stauden Rosmarin er vanlig å finne i Palleja-området, men ellers er ikke området kjent for stort i spansk historie eller turisme.

Sesongoppkjøring:

22/08: Terrassa hjemme: 0-2
24/08: Terrassa hjemme: 0-0
29/08: Espanyol Juvenil: 2-2
01/09: Seagull borte: 0-4
08/09: Espanyol B borte: 1-4

Overganger:

Inn: Judith Saubi Oriol (Levante Las Planas), Jasmina Alarcón Hernandez (Martorell), Naiara Caballero Manzanares (Seagull), Delia Zambrano Lopez De Vinuesa (Fontsanta-Fatjó), Salome Navalon Fito (Valencia), Ainhoa Alonso Salvador (Sant Gabriel), Cristina Navarro Accensi (Futból 7).

Ut: Aida Rodríguez (Seagull), Mateos, Lozano (Terrassa), Rioja, Miriam Sánchez (Terrassa), Granja, Clara Cos (Europa), Abad (Europa).

Troppen til Palleja:

Keeper: Delia Zambrano Lopez De Vinuesa
Keeper: Cristina Navarro Accensi

Ainhoa Alonso Salvador
Mireia Lluch Castias
Marta Vilar Rabanal
Ana Andrino Molina
Carla Farre Muñoz
Judith Saubi Oriol
Maria Florentín Planas
Carlota Benet Jané
Patricia Ruano Cantador
Marina Gonzalez Leon
Marina Gama Cocolina
Aroa Linares Gallego
Marta Fernandez Esteban
Nadine Perez Galvez
Antonia Aguayo Lachica
Salome Navalon Fito
Nacha Garrote Martinez
Jasmina Alarcon Hernandez
Naiara Caballero Manzanares - Ikke spilleklar

Støtteapparat:

Hovedtrener: Victor Torrijos Rodriguez
Assistenttrener: Danae Moreno Garcia
Keepertrener: Sergio Ordoñez
Delegat: David Soto Jimenez
Medisinsk personel: "Hino"
 

Innbyrdes 2018/19:
Mallorca Toppfotball - Palleja: 1-2
Palleja - Mallorca Toppfotball: 5-1

Kampen oppdateres på våre Facebook-sider, samt at vi kommer med live-intervjuer før kampen, i pausen og etter kampen. I tillegg kommer selvfølgelig bilder fra kampen og høydepunktsvideo. Alt på våre Facebook-sider.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball