Før kampen: Levante Las Planas hjemme (10/11-2019)

Vi møter Levante Las Planas til ny hjemmekamp søndag.

Levante Las Planas ble stiftet i 1983, men startet med damefotball først på begynnelsen av 2000-tallet.

De vant fjorårets Preferente-liga i Catalonia og rykket således opp til Primera Nacional. De endte til slutt med 66 poeng etter 21 seire, tre uavgjorte og fire tap. Det med en målforskjell på 86-26.

Laget har 22 registrerte spillere. Tar vi med spillere fra B-laget som spiller, så har laget 24 spillere som spiller Primera Nacional. Alderssnittet på laget er på 21,6 år. De har registrert en trener og en delegat. De spiller i helrødt, mens bortedraktene deres er svarte.

Levante Las Planas trener mandag, onsdag og fredag klokken 21:15.

Denne sesongen har de startet med fem seire, en uavgjort og to tap. Sist tapte de 0-1 hjemme mot Sant Pere Pescador, mens før det gikk laget på fem strake seire.

Så langt står de med en målforskjell på 22-9 og det gir et målsnitt på 2,8 mot 1,1 per kamp. Laget har også pådratt seg to røde og 16 gule kort på sine første åtte kamper.

Laget har fått inn 13 nye spillere denne sesongen, mens åtte spillere har gått ut etter opprykket deres i fjor.

Blant annet har de signert Maria Llompart fra Espanyol. Hun spilte i fjor i Primera División, men etter lite spilletid mot slutten av sesongen byttet hun over til Levante Las Planas. Llompart vant for øvrig J19-EM med Spania sommeren 2018. Hun scoret da finalens eneste mål på et frispark fra 25 meters hold.

Om området Levante Las Planas og Sant Joan Despí:

Hjemmebanen er Camp de fútbol municipal de les planes - (Sant Joan Despí). Banen deres har kunstgress-dekke og ble bygget i 2006. Banen deres er 110x60 meter stor. Noe som betyr at de har en ganske lang bane.

Totalt har de to seniorlag (A og B) og to aldersbestemte lag. I tillegg har de tre aldersbestemte 7-er-lag på jentesiden.

Levante Las Planas holder til i Sant Joan Despí i Baix Llobregat i Barcelona-provinsen. Det er i samme område som F.C. Barcelona har treningsannlegget sitt, og således nyter klubben av å ha hentet en del spillere fra Barcelona sitt akademi og har blant annet fått inn en del spillere fra Barcelona "B" foran årets sesong.

Det bor 34 084 personer fordelt på 5,58 km² i Sant Joan Despí, som er en by som ligger 10 meter over havet. Byen ligger i utkanten av Barcelona og kun 15 minutters kjøring fra flyplassen i Barcelona.

Les Planes, som er der klubben holder til, er et distrikt i Sant Joan Despí og distriktet kom til på 1960/70-tallet. Det bor mange innvandrere i området og de kommer i hovedgrad fra Extremadura i Nord-Spania og Andalusia i Sør-Spania. Det er relativt høye bygninger og smale gater i området.

Fun Fact: Det er for øvrig valgdag inn mot kongressen og senatet i Spania søndag. Dette er det fjerde valget i Spania siden 2015. Det er også forventet 37 millioner mennesker til valgurnene. Noe som i så fall er tidenes største oppslutning for et valg i Spania.

5 siste kamper:

Sant Pere Pescador hjemme: 0-1
Igualada borte: 3-1
Pardinyes hjemme: 6-1
Huesca borte: 4-0
Terrassa hjemme: 5-2

Overganger:

Inn: Llompart (Espanyol), Ari Sáez (Europa), Laura Fernández (Espanyol B), Alberola (Espanyol B), Pueyo (Vic), Rois (Seagull), Paula López (Damm), Jordan (Barcelona junior), Cristina Fernández, Berr (Terrassa), Ariza (Fund. Albacete), Rosario (M. Lanzarote), Vilarrasa (Barcelona B)
 
Ut: Judit González, Sandra Carrasco (Seagull), Campanales (Terrassa), Saubi (Pallejà), Belén García, Ariadna Lara, Tekki, Ari Franch
 
 
 

Troppen til Levante Las Planas:

VALENTINA BERR
LOPEZ RUIZ, PAULA
CARRASCO ORTIZ, MIREIA
CARRASCO ORTIZ, SANDRA
SAEZ CORROTO, ARIADNA
RUBIO ORTIZ, MARIA
ARMENGOL BRULLES, ANNA
MOYANO SANCHEZ, TANIA
MARQUEZ MARCOS, ROSARIO
LLOMPART PONS, MARIA
GOMEZ MIRANDA, NEREA
FERNÁNDEZ VILLAGRASA, LAURA
VISA BENTANACHS, MARTA
PUEYO ESCUDERO, ANDREA
ROIS CARRASCO, ANNA
RODRIGUEZ MAS, MERITXELL
RIVAS RODRÍGUEZ, NÚRIA
ALBEROLA GIL, SANDRA
DIEZ GIMENEZ, EVA MARIA
VILARRASA PALACIOS, MARTA
TRANCOSO JORDAN, LAIA
ARIZA BARTOLÓ, LAURA

 

Støtteapparat:

Hovedtrener: Ferran Cabello Bellet 
Delegat: Miguel Olle Jurado

Hjemmesiden deres: www.fclevantelasplanas.com

Innbyrdes:
Vi har ikke møtt Levante Las Planas tidligere.

Søndagens dommer:
Esperanza Collado González

KAMPSPONSOR:
Kvinneidrett.no

Kampen oppdateres på våre Facebook-sider, samt at vi kommer med live-intervjuer før kampen, i pausen og etter kampen. I tillegg kommer selvfølgelig bilder fra kampen og høydepunktsvideo. Alt på våre Facebook-sider.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball