Før kampen: La Vileta borte (2017/18)

Søndag spiller jentene borte mot La Vileta. Les deg opp på motstanderen og se statistikken.

La Vileta endte på sjetteplass i fjorårets sesong. Det er et lag vi vant greit mot på hjemmebane med hele 7-0, men borte ble det kun 1-0-seier etter en meget tøff kamp.

Vi håper på å fortsette rekken med kamper uten tap. Sist vi tapte en obligatorisk kamp var 13. november 2016. Etter det har vi gått 20 kamper uten tap, hvor 19 av de er seire. Vi avsluttet også forrige sesong med seks strake seire og fikk en god start på årets sesong med fire strake seire og 19-0 i målforskjell. Det betyr at vi nå har ti seire på rad.

Den eneste uavgjorte kampen i fjor kom i 1-1-kampen hjemme mot Sporting de Mahon, som også rykket opp. I den kampen ledet vi 1-0 til overtid, da de fikk en scoring på en dødball.

Fakta om La Vileta:

La Vileta spiller sine hjemmekamper på Rico Mora i Palma. Laget holder til nord-vest for Palma sentrum. Det er litt under 60 kilometer fra Alcúdia og vi bruker omtrent 45-50 minutter på en tur til hjemmebanen deres.

Laget står registrert med 18 spillere.

Antonio Rivero Garcia står oppført som deres Delegat, mens Bartolome Rico Moreno står oppført som medisinsk ansvarlig.

Sist sesong endte La Vileta på sjetteplass med 24 poeng på 20 kamper. De vant syv kamper, hadde tre uavgjorte og ti tap forrige sesong. Målforskjellen deres var på 25-44.

I fjorårets oppgjør mot La Vileta hadde de en meget god keeper, men denne sesongen har de fått en ny sisteskanse. I tillegg har de fått inn Alba Navarro Joya fra At. Marratxi, samt et par andre spillere.

Formen:
Vi serieåpnet med 3-0-seier bort mot Son Sardina Recreatiu, før vi slo Bunyola 4-0 på hjemmebane og Collerense B 4-0 på bortebane. Sist kamp ble det hele 8-0-seier over Interpla borte.

La Vileta serieåpnet med 2-2 hjemme mot Independiente, før de tapte vant 3-1 mot Algaida borte og 7-0 mot Sporting Son Ferrer hjemme. I sist serierunde tapte de 2-3 borte for Porto Cristo.

I forrige serierunde tok Porto Cristo ledelsen etter 6 minutter, men La Vileta utliknet ved toppscoreren sin etter 28 minutter. Rett før pause fikk Porto Cristo 2-1-scoringen på straffe, før La Vileta utliknet igjen etter 60 minutter. Til slutt knep Porto Cristo seieren med sin scoring etter 71 minutter.