Før kampen: Collerense B borte (2017/18)

Lørdag spiller jentene borte mot Collerense B. Les deg opp på motstanderen og se statistikken.

Collerense B er en motstander som for to år siden spilte i Segunda division, men ettersom A-laget rykket ned fra Primera, rykket også B-laget ned. I fjor viste laget seg som en tøff motstander, spesielt på bortebane.

Vi vant greit 4-0 på hjemmebane, men på bortebane ble det kamp til siste sekund. Etter at Laura Mir Piñero sendte Collerense B i føringen 1-0 etter åtte minutter, utlignet Tanja Løfshus til 1-1 på et nydelig langskudd 35 minutter ut i kampen. Helt på tampen (89. minutt) av kampen fikk vi corner som Raquel Vilchez Porcel fikk kranglet i mål og dermed vant vi 2-1.

Vi håper på å fortsette rekken med kamper uten tap. Sist vi tapte en obligatorisk kamp var 13. november 2016. Etter det har vi gått 18 kamper uten tap, hvor 17 av de er seire. Vi avsluttet også forrige sesong med seks strake seire og fikk en god start på årets sesong med 3-0-seier borte mot Son Sardina Recreatiu, samt en 4-0-seier over Bunyola. Det betyr at vi nå har åtte seire på rad.

Den eneste uavgjorte kampen i fjor kom i 1-1-kampen hjemme mot Sporting de Mahon, som også rykket opp. I den kampen ledet vi 1-0 til overtid, da de fikk en scoring på en dødball.

Fakta om Collerense:

Laget ligger i Palma, men holder til omtrent 7 km øst for Palma sentrum og kun minutter unna flyplassen. Det er litt under 60 kilometer fra Alcúdia og vi bruker omtrent 45 minutter på en tur til Collerense sin hjemmebane.

Collerense sitt damelag ble grunnlagt i 1999 og stadion deres, Estadi Municipal Coll d’en Rebassa, har en kapasitet på 1 000 tilskuere. Kallenavnet på klubben er Colle.

Laget står registrert med 17 spillere.

Daniel Torres Sierra står oppført som deres Delegat, mens Juan M Piza Bauza står oppført som hovedtrener.

Sist sesong endte Collerense på fjerdeplass med 39 poeng på 20 kamper. De vant 12 kamper, hadde tre uavgjorte og fem tap forrige sesong. Målforskjellen deres var på 76-47.

Formen:
Vi serieåpnet med 3-0-seier bort mot Son Sardina Recreatiu, før vi slo Bunyola 4-0 på hjemmebane.

Collerense B serieåpnet med 6-0-seier over Sporting Son Ferrer hjemme, før de tapte 1-4 for Porto Cristo borte.