FC Mallorca Toppfotball godkjent

Det spanske idrettsforbundet har godkjent vårt førstevalg av navn til vår spanske fotballklubb.

Klubbens navn er F.C. Mallorca Toppfotball (Futbol Club Mallorca Toppfotball). Offisiell stiftelsesdato for navnet er 1. april 2016 og vi fikk gladmeldingen i et rekommandert brev fra det spanske idrettsforbundet lørdag 9. april.

Sportssjef Leif Tsolis sier følgende:

- En milepæl i vår historie på Mallorca er nådd og det er en fantastisk dag for akademiet, trenere, ledere og fremfor alt våre kommende studenter. Klubben heter FC Mallorca Toppfotball og er tilknyttet akademiet for å gi spillerne internasjonal matching, ukentlig kamper og referanser mot gode individuelle spanske fotballspillere.

- I internasjonal fotball blir det viktigere og viktigere å bli gode 1 v 1, og i så måte er spansk motstand det beste man kan få. Klubben er nystartet og begynner i lavere divisjoner. Når det er sagt så har vi sett flere toppkamper i den divisjonen vi skal spille i, og det holder norsk 3. divisjonsnivå slik vi vurderer det.

- Spania er kanskje verdens beste fotballnasjon de siste 20 årene og har mange gode spillere også i lavere divisjoner. Vi fyller på med privatkamper mot utvalgt spansk motstand, slik vi har gjort med stor suksess de siste 15 årene. Nytt av året er spansk liga, som også blir en eksklusiv og fantastisk opplevelse og erfaring. Ny fotballkultur og masse
å lære.

- I MIC Cup skal vi opp mot flere av verdens beste klubb- og landslag, i hvert fall er det historisk sett den type deltakere. Summen av spansk liga, privatkamper og MIC Cup vil gi 9 måneders akademiet jevnlig og god matching.

Tsolis avslutter med å presisere følgende:

- Allikevel er hverdagen med 3 økter om dagen, 6 dager i uken aller viktigst. Med trenere og spillere på heltid gjennom 9 måneder er vi alle helprofesjonelle i hverdagen, og denne helheten er selve x-faktoren hos Mallorca Toppfotball. Trening, hvile, søvn, riktig kosthold og maksimalt fokus på utvikling og resultater. Det blir gøy, et sterkt samhold, stor utvikling og ekstreme resultater for de som kommer ned og yter sitt aller beste dag ut og dag inn.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball