En av Norges beste keepertrenere klar for Mallorca Toppfotball

Vi har engasjert Vålerengas Ken Eilif Nilsen som rådgiver og keepertrener på Mallorca Toppfotball.

Han er utdannet UEFA Pro-lisens keepertrener og har 14 års erfaring med utvikling av elitekeepere i Vålerenga, både på herre- og damesiden. Han fungerer til daglig som keepertrener i Vålerenga herrer rekrutt i 2. divisjon, junior elite og på Toppserielaget til Vålerenga Damer.

– Ken er faglig dyktig, har gode lederegenskaper og har de personlige egenskapene som kreves. Han har evnene til å skape tette relasjoner til både spillere og øvrig team, og passer med dette perfekt inn i profilen til Mallorca Toppfotball, sier sportssjef Leif Tsolis.

(Saken fortsetter under bildet)


Foto: Kvinneidrett.no

3 samlinger

Ken skal ha 3 samlinger/tiltak ved Mallorca Toppfotball. Det innebærer keepertreninger/kamper og spillersamtaler. Samlingene skal være i desember, januar og mars.

– Han skal i samarbeid med keeperne sette utviklingsmål, som de jobber med mellom samlingene, og som de får oppfølging og tilbakemeldinger på, sier Tsolis.

Ken kommer også til å se noen utvalgte kamper på video fra Mallorca Toppfotball TV, og han vil gi tilbakemeldinger til keeperne våre. Han vil samarbeide tett med vår keepertrener, Stein Morten Hansen, som vil ha mye av det daglige arbeidet.

– Han vil også være sentral i utarbeidelsen av vår sportsplan for keeperutvikling i framtiden. Vi har fått tak i en av Norges desidert beste keepertrenere, som til daglig har ansvar for utviklingen av flere landslagskeepere, sier Tsolis.

Ettertraktet

Ken er en ettertraktet keepertrener, som ofte blir invitert til å holde keeperseminarer både i Norge og utlandet. Senest i fjor hvor han ble hentet ned til Polen for å spre sin kunnskap.

Se seminaret han hadde i Polen i videovinduet under:

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball