Den spanske ferieøya er som skapt for å drive toppidrett og profesjonell satsing på fotball

Den spanske ferieøya er et ideelt sted for å bedrive toppidrett og fotballsatsing under vinterhalvåret.

Perfekte temperaturer, mildt klima og optimale treningsforhold er en av de største suksessfaktorene til Mallorca Toppfotball. I og med at vi kan tilby topp treningssfasiliteter ligger alt tilrette for en optimal treningshverdag, med fokus på å skape utvikling og oppnå resultater for det enkelte individet. Treningsforholdene optimaliserer mulighetene for at våre elever utvikles i et høyere tempo enn normalt, både på det sportslige og menneskelige plan.

I Alcùdia ligger den fantastiske 10 kilometer lange og kritthvite Alcùdiastranden, som blir regnet som en av Spanias beste sandstrender. Vi har flere kunstgressbaner til disposisjon, samt gode treningsområder og steder for fysisk trening. Alle våre anlegg ligger i gåavstand fra bosted.

De fantastiske treningsforholdene på Mallorca, er en av de tydeligste identitetene til Mallorca Toppfotball. Våre treninger og kamper blir heller ikke avlyst på grunn av snømengder eller kuldegrader. Treningsforholdene er et av våre fremste konkuransefortrinn sammenlignet med Norge, og utgjør en veldig stor forskjell for elevene. Dette er en stor grunn til at fotballspillere med ambisjoner ønsker å bli elev ved Mallorca Toppfotball.

Les mer om våre treningsforhold og fasiliteter her:

Mallorca Toppfotball - Våre treningsforhold

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball