Damelaget på tabelltopp

Damelaget leder serien etter lørdagens 3-2-seier over Son Sardina AT D.S.S.

For English version, read HERE

Lørdag kveld var det nemlig duket for ny tøff seriekamp borte mot Son Sardina AT D.S.S.

Etter at Chloe Serra Jodin satt inn 1-0-målet på pasning fra Caroline Vad Østby ti minutter ut i kampen, så utliknet Son Sardina halvveis ut i førsteomgang.

Flere mål ble det ikke de første 45, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Etter hvilen fikk vi verst tenkelige start da Son Sardina gikk opp i ledelsen to minutter ut i omgangen.

Vi svarte riktignok raskt da Tanja Løfhus og Renate Husum kom alene med keeper. Tanja vippet ballen over keeper og til Renate, som enkelt kunne sette ballen i åpent mål. 2-2.

Renate matchvinner

Begge lag gikk for seier under lørdagens kamp, men det var vi som satt inn 3-2-målet. Caroline Vad Østby fikk ballen på midtbanen, før hun driblet seg forbi flere spillere og fikk lagt inn. Innlegget var presist og Renate headet ballen i mål og 3-2-ledelse.

Mot slutten ble det hektisk og Son Sardina hadde et par enorme muligheter til å utlikne, men Yanira Ortigosa Moreno reddet forsøkene. Vi klarte nemlig å stå ut kampen og vant "krigen" til slutt.

Dermed kunne jentene juble for tre viktige poeng i kampen om opprykket. Med seieren tok vi samtidig over tabelltoppen i serien.

Veronica banens beste

Banens beste ble Veronica Garcia Da Vila. Hun startet kampen som høyreback og fikk i oppgave å passe på en av Son Sardina sine beste spillere. Mot slutten ble hun flyttet opp på midtbanen for å skape mer balanse i laget. Noe som fungerte utmerket.

Veronica var for øvrig på regionssamling forrige helg og spilte der to kamper. I tillegg spilte hun 90 minutter under onsdagens 4-1-seier over Algaida, mens hun fikk nye 90 minutter i dag. At hun holder et så høyt nivå etter å ha spilt fire kamper på én uke er utrolig imponerende.

– Veronica var vår beste spiller selv om dette først og fremst var en lagseier. Hun var en meget viktig brikke i en taktisk og genial seier. Fra sin back-posisjon tok hun ut stjernespilleren til Son Sardina i førsteomgang, mens i andreomgang endret hun kampbildet fra sin midtbaneposisjon, sier hovedtrener Leif Tsolis.

(Kampfakta og tabell under bildet)

Veronica ble banens beste under lørdagens kamp.

Kampfakta kan sees HER

Tabellen:

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball