Caroline Vad Østby er vår nye fysiske trener

Caroline Vad Østby er vår nye fysiske trener og Markedsansvarlig på Mallorca Toppfotball.

Caroline Vad Østby går inn som fysisk trener på Mallorca Toppfotball fra 1. desember 2016, og blir en del av en langsiktig plan for Mallorca Toppfotball.

Per i dag er hun spiller på Mallorca Toppfotball Kvinner og har tidlige spilt for Vålerenga i Toppserien. Caroline er både utdannet personlig trener og har arbeidet som PT hjemme i Norge. Det er en kompetanse som vi ønsker at spillerne på Mallorca Toppfotball skal få dra nytte av.

Som fysisk trener vil hun ha ansvar for morgenøktene på stranden med hurtighet, spenst, teknikk og restitusjon, men ikke minst styrketrening og skadeforebyggende arbeid.

Caroline skal ta styrke-tester av alle spillerne før jul, og så blir det mer individuelt opplegg for den enkelte i forhold til styrken etter jul, med jevnlige tester.

Hun er også ansvarlig for oppvarmingsdelen på fotballøktene våre, samt ha oppvarming til kamper både for Mallorca Toppfotball Herrer og Mallorca Toppfotball Kvinner.

Utenfor det sportslige blir Caroline Markedsansvarlig, med ansvar ut mot klubber og fotball-linjer i Skandinavia i forhold til markedsføring og presentasjoner av nåværende og nye prosjekter for Mallorca Toppfotball. I den forbindelse også knytte samarbeid inn mot vår mediesjef Andreas Kristoffer Berge i forhold til sosiale medier, slik som ta bilder, filme osv.

Med dette har Mallorca Toppfotball fått på plass en viktig brikke for framtiden, og for våre nåværende spillere som får profesjonell kompetanse og oppfølging innen fysisk trening, og det av en person som samtidig har spilt toppfotball i Norge.

Vi ønsker med dette Caroline Vad Østby hjertelig velkommen inn som trener og leder ved Mallorca Toppfotball!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball