Andreas Kristoffer Berge er Administrativ Leder og Mediesjef i 2024

 
Andreas Kristoffer Berge fortsetter som Administrativ Leder og Mediasjef i Mallorca Toppfotball.
 
I 2024 jobber Andreas i Lyn Fotball Damer og vil kombinere det med Mallorca Toppfotball, samt at han vil være sportsjournalist for Kvinneidrett og Sportskollektivet. I Norge har Andreas også vært ansatt i klubber som Sarpsborg 08 og Amazon Grimstad, der rollen som assistenttrener har blitt kombinert med ansvar for analyse- og media.
 
Andreas har arbeidet i Mallorca Toppfotball siden 2016 og går dermed inn i sitt niende år på rad hos oss. I løpet av denne perioden har han blant annet hatt roller som mediesjef og administrativ leder for toppfotballskolen og vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball.
Berge har over 10 år med erfaring som ansvarlig redaktør og eier av Kvinneidrett.no. Han er utdannet sportsjournalist fra Solent University i Southampton, et av de mest anerkjente journalist-universitene i England, og et av få universiteter hvor man får BBC- og Sky Sports sertifikat.
 
Gjennom sin dekning av flere internasjonale mesterskap som EM, VM og landslagssamlinger i mange ulike land, så har Andreas opparbeidet seg stor internasjonal erfaring og et bredt kontaktnett rundt om i Europa. Vi ser virkelig frem til å dra nytte av kompetansen og erfaringen til Andreas Kristoffer Berge i 2024.
 
Andreas har en lang og tro tjeneste for Mallorca Toppfotball, og vil være en av våre fremste på kontinuitet. Ved å kjenne til skolens filosofi og identitet, og samtidig ha stor kjennskap til Mallorca og den spanske kulturen, så vil han fortsette å være en viktig brikke for vårt trener- og lederteam.
 
Vi gleder oss til å profilere 2024-elevene ved Mallorca Toppfotball!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball