1-årig trenerutvikling på Mallorca!

Hva:

Mallorca Toppfotball tilbyr trenere med ambisjoner 1-årig trenerpraksis i Spania. Vi gir deg muligheten til å utøve trenerpraksis og delta på trenerutvikling i utlandet.

Når:

Denne nysatsingen til Mallorca Toppfotball har en tiltenkt oppstart i september eller oktober 2018, men dersom den/de rette kandidatene tar kontakt snarlig, så er det mulig å komme inn på vår trenerutvikling allerede fra oktober 2017. Dette etter nærmere avtale. 

Hvor:

Din trenerutvikling og trenerpraksis vil foregå i idylliske og vakre omgivelser i Alcudia, som ligger på den vakre Middelhavsøyen Mallorca i Spania. 

For hvem:

Trenerutviklingen passer for unge sultne og fremadstormende trenere, såvel som eldre og mer erfarne trenere. Kvinner oppfordres til å søke.

Miljø:

Du blir en del av vårt ambisiøse trenermiljø som er preget av store visjoner og hårete målsettinger. Vi er et spansk/norsk trener- og lederteam. Helprofesjonell treningshverdag i et utviklingsmiljø der trenere og spillere driver med fotball på heltid. Store utviklingsmuligheter som trener.

Mål:

Målet er at du skal utvikle din fotballfaglige kompetanse og opparbeide deg større fotballerfaring, samt utvikle dine lederegenskaper og samarbeidsevner. Dette gjennom deltakelse og oppfølging i det daglige arbeidet ved Mallorca Toppfotball.

 

Programmet for trenerutviklingen/trenerpraksisen på Mallorca Toppfotball er i korte trekk som følger:

 

Modul A) Mallorca Toppfotball-Modellen

Trenerutviklingsprogrammet omhandler trenerpraksis og teoretisk opplæring i vår sportsplan, fagplan og læringsplan. Vi tilbyr en deg en grundig opplæring og oppfølging i Mallorca Toppfotball-modellen.

Modul B) Trenerteamet/handlingsplan for trenerteamet

Trenerutviklingen omhandler å lære seg å jobbe i et større trenerteam. Temaer er kompetanse, utvikling av team og forståelse for hverandre og helheten. Fokus på energinivå innad i trenerteamet og at trenere skal prestere og oppnå resultater. 

Modul C) Utviklingsmål

Vi er bevisste på å sette opp utviklingsmål for deg som trener og vi er opptatt av å gi deg feedback på dine prestasjoner på trening, kamper og i andre relevante sammenhenger. Det er viktig for oss å gjøre deg bevisst på hva du kan forbedre, men det er også viktig å vite hva du allerede er god på. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne din spisskompetanse som fotballtrener.

Modul D) Karriere 

Dette er en fin mulighet til å bygge sportslig CV og utvide kontaktnettet. Vi gir deg tips til egenprofilering og markedsføring, samt utarbeidelse av CV.

Modul E) Kamp - spansk fotball

Fotballskolen har sin egen spanske fotballklubb som spiller i den spanske ligaen. Den heter F.C. Mallorca Toppfotball og stiller A-lag for både kvinner og menn. I klubben spiller våre norske elever sammen med gode spanske spillere. Som en del av din trenerutvikling vil du delta på alle kamper og være med på forberedelser.

Modul F) Trening - spanske og norske spillere

Trenerutviklingen foregår for det meste gjennom praksis på feltet. Det blir opplæring innenfor spillerutvikling og lagutvikling som vil gi deg mange nye impulser på øvelser, temaer og momenter.

Du får også innføringer i systemer og strukturer innenfor treningsplanlegging og organisering. I tillegg til andre foredrag, teorideler og temaer i henhold til våre fagplaner.

På treningene skal du jobbe med spanske og norske spillere, som vil gi deg nye referanser og muligheten til å oppleve spansk fotballkultur. 

Modul G) Medier

Mallorca Toppfotball sin mediesjef vil gi deg praksis og utfordringer via videointervjuer og videoreportasjer i forbindelser med treninger, kamper og i andre settinger.

Det er viktig å kunne håndtere intervjusituasjoner for å være komfortabel når man befinner seg i medias søkelys.

Vi gir deg grunnleggende trening og enkel medietrening.

 

Praktisk info: 

Alle interesserte kan ta kontakt. Mallorca Toppfotball ønsker å behandle søknader og aktuelle kandidater basert på en individuell vurdering. 

Vi forutsetter dog at de som velger å kontakte oss har tenkt gjennom praktiske og økonomiske aspekter, samt skole- og arbeidssituasjon. Og at de har en reell mulighet til å delta dersom de skulle få muligheten.

PS! Vi gjør oppmerksomme på at det ikke finnes noen ledige stillinger eller fotballjobber på Mallorca Toppfotball, og at dette ikke er en stillingsannonse. Dette er kun et tilbud om trenerutvikling. Vi ønsker derfor ikke å motta jobbsøknader.

 

Deltakeravgiften inkluderer: 

  • Bosted i Spania for hele perioden (september/oktober-mai/juni)
  • Reise tur-retur Oslo - Palma De Mallorca, inkludert transfer til og fra flyplassen på Mallorca
  • Strøm, tv, sengetøy, håndklær og rengjøring.
  • Mallorca Toppfotball- tøy til trening og kamp
  • Deltakerbevis, skriftlig attest og referanse 

Deltakeravgiften inkluderer ikke:

  • Mat
  • Forsikringer
  • Hjemreise i juleferien (tur/retur)

 

Pris: 99 000,-

 

Dette er en genial mulighet til å investere i din egen trenerkompetanse, bygge CV og opparbeide kontaktnett. Det vil være en unik sjanse for en rette personen.

Søknad med CV og eventuelle attester/referanser sendes til vår e-post: E-post: post@mallorcatoppfotball.no.

 

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball