1 år uten tap i Spania

De norske jentene på Mallorca Toppfotball har gått 1 år uten tap i den spanske serien. Sist tap var 13. november 2016 og laget har dermed gått ubeseiret gjennom kalenderåret 2017.

Laget har gått imponerende 28 kamper uten tap, hvor 26 av de er seire. Denne sesongen har det blitt 11 seiere og én uavgjort etter halvspilt sesong med en målforskjell på 43-5. Tar vi med avslutningen på fjoråret, så har laget hatt 17 seiere og én uavgjort med en utrolig målforskjell på 67-6!

Sesongens målsetting er opprykk til nivå 2 (spansk toppfotball), tilsvarende 1. divisjon i Norge. Laget har stø kurs mot spansk toppfotball og de topper tabellen med tre poengs margin når sesongen er halvspilt. I tillegg har de nummer to på tabellen, Marratxí på innbyrdes oppgjør og på målforskjell.

(Saken fortsetter under tabellen per dags dato)

Equipos Kamper Målforskjell Formen Poengtrekk
  Puntos J. G. E. P. F. C.   Puntos
  MALLORCA TOPPFOTBALL  34 12 11 1 0 43 5  G G G E G
  ATº MARRATXÍ  31 12 10 1 1 42 11  G G G G G
  COLLERENSE "B" 23 12 7 2 3 40 18  E G G G G
  LA VILETA  23 12 7 2 3 35 15  G E G P G
  PORTO CRISTO 23 12 7 2 3 32 20  G G E P G
  SON SARDINA AT D.S.S. 23 12 7 2 3 30 22  G G P G P
  INDEPENDIENTE C/R  20 12 6 2 4 33 30  G G G P G
  AT. JESUS  15 12 4 3 5 19 27  G P P P P
  ALGAIDA  11 12 3 2 7 22 29  P E G G P
  10  SP. SON FERRER  9 12 3 0 9 7 35  P E G P P
  11  SON SARDINA RECREATIU  7 12 2 1 9 9 30  P P P P P
  12 

BUNYOLA CLUB DE FUTBOL

3 12 1 0 11 16 37  P P P G P
  13  INTERPLÀ D.T.  3 12 1 0 11 5 54  P P P P P

*J = Spilte kamper, G = Seiere, E = Uavgjort, P = Tap, F = Scorede mål, C = Baklengs

Målsettinger

FC Mallorca Toppfotball Femenino sikter mot Primera División. Den offisielle målsettingen er å spille i den spanske Toppserien i 2020.

Mallorca Toppfotball har også en uttalt målsetting om å bli det mest profilerte damefotballprosjektet for norske spillere, og vi har en enorm profilering og mediedekning av våre spillere.

Vi har også individuelle målsettinger for enkeltspilleren. Det er å utvikle de mest mulig og gi de impulser til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarriere, gi de unike fotballopplevelser i utlandet, og gi de nyttig livserfaring på veien mot å bli et mer selvstendig enkeltindivid. Mallorca Toppfotball er "et år å vokse på".

Fotballskole i Spania

Mallorca Toppfotball er en fotballskole som tilbyr en unik profftilværelse i Spania med internasjonal matching og spill i det spanske ligasystemet. Tilbudet er tilrettelagt for kvinnelige fotballspillere som ønsker å spille fotball i spansk liga, og legge hele sesongen til Spania.

Det unike med Mallorca Toppfotball er at de har en spansk fotballklubb (FC Mallorca Toppfotball) som er tilknyttet fotballskolen. De har et lag bestående av både spanske og norske fotballspillere, og man får oppleve den spanske fotballkulturen på nært hold. Det knyttes livsvarige vennskap, som skaper opplevelser og gir minner for livet.

TEAM

Leif Tsolis - Sportssjef og Hovedtrener/Toppspillerutvikler

Tsolis har bakgrunn som hovedtrener for Vålerenga Damer i Toppserien, samt assistenttrener og toppspillerutvikler i Mjøndalen og Sandnes Ulf. I tillegg har han 15 års erfaring som trener/toppspillerutvikler på Mallorca og er også eier av Mallorca Toppfotball.

Andreas Kristoffer Berge - Administrativ leder og Mediesjef/Presseansvarlig
Berge har 5 års erfaring som ansvarlig redaktør og eier av Kvinneidrett.no, samt at han er utdannet sportsjournalist fra Solent University i Southampton, et av de mest anerkjente journalist-universitene i England og en av få universiteter hvor man får BBC- og Sky Sports sertifikat. Bachelor-oppgaven ble skrevet om kvinnefotball hvor han satt søkelyset på hvorfor kvinnefotballen har en lavere anerkjennelse enn herrefotball både i Norge og Europa, mens han så på forskjellen mellom europeisk og amerikansk kvinnefotball. Han har dekket flere internasjonale mesterskap som EM 2013, VM i ishockey 2013 og landslagssamlinger i Tyskland, Norge, Sverige og Spania. I tillegg har han stått bak flere PDF-magasiner med innhold kun fra kvinnefotballen. Senest sommeren 2017 jobbet han sammen med UEFA og WePlayStrong for å sette fokuset på EM i Nederland gjennom sosiale medier. Et prosjekt som skal sies å ha lyktes meget godt.

Ørjan Sandal - Sportslig koordinator og rekrutteringsansvarlig i Norge
Sandal har over 15 års erfaring med toppspillerutvikling på Mallorca. Han har også 5 års høyskole- og universitetsutdannelse innen ernæring og kosthold. I tillegg har han vært hovedtrener for A-laget til Lysekloster IL i 2. divisjon herrer. Ved siden av arbeidet med Mallorca Toppfotball, driver han fotballskolen Camp Mallorca for spillere i alderen 13-15 år.

Joana Cifre Roig - Sportslig koordinator og sekretær i Spania
Roig har som oppgave å jobbe med det administrative i Spania. Alt av kontakt med fotballforbundet i forhold til overganger, kamptider og annet papirarbeid. I tillegg har hun kontakten med motstanderne for å fastsette tider i forkant av kampene.

Caroline Vad Østby - Fysisk trener

Vad Østby er utdannet PT og jobbet flere år som PT ved Elexia. Ved Mallorca Toppfotball har Vad Østby ansvaret for styrketreningene, bevegeligheten, samt teknikk og restitusjon.

Alfonso Garcia Garcia - Delegat
Garcia er delegat i F.C. Mallorca Toppfotball. Arbeidet består i hovedsak å ha all kontakt med dommere og motstandere underveis i kampene.

Cesar Parra Sanchez - Spansk spillerutvikler
Sanchez har god trenererfaring etter flere år som trener i U:E Alcudia, som er den lokale klubben i Alcudia.

Maria Serra Martinez - Fysioterapaut
Martinez er en spansk fysioterapaut, som i tillegg spiller på damelaget til Mallorca Toppfotball. Hun er utdannet på Mallorca og er meget dyktig i arbeidet sitt.

Norske spillere

Renate Husum
Kaptein på damelaget til Mallorca Toppfotball. Har tidligere spilt for Urædd i Toppserien.

Ylva Magnusson Svendsen:
Tidligere spilt på Toppserielaget Sandviken og på yngre landslag. Nå en viktig brikke for Mallorca Toppfotball.

Tanja Løfshus:
Har tidligere spilt på yngre landslag og i en rekke toppklubber i Norge. Etter ett år hos Mallorca Toppfotball, tok hun veien videre til Danmark Champions League-klubben Fortuna Hjørring. 

Kamilla Aabel:
Aabel har spilt for Vålerenga i Toppserien og er nå en meget viktig spiller for Amazon Grimstad i 1. divisjon.

Caroline Vad Østby:
Spilt for Toppserielaget til Vålerenga og er for tiden toppscorer og assistdronning ved F.C. Mallorca Toppfotball.

Tiril Berntsen Kvarven:
Spilt for Toppserielaget Avaldsnes og vært en del av junior elitelaget deres. Hun har utviklet seg voldsomt etter 1 1/2 år hos Mallorca Toppfotball. Hun er en meget viktig brikke i det defensive spillet til Mallorca Toppfotball, samt på offensive dødballer.

Rikke Berntsen Kvarven:
Kom til Mallorca Toppfotball fra Djerv1919. Har vært langtidsskadet med korsbåndet, men har brukt første halvdel av oppholdet til å bygge seg opp igjen og fikk også comebacket i november.

Gunhild Bergtun:
Kom fra Stord, hvor hun kun var med på to tap de siste to sesongene før hun kom til Mallorca Toppfotball. Den gode rekken fortsatte hun etter at hun kom til Mallorca.

Amalie Jødal:
Kom fra Røa og Toppserien, men spilte mest i 2. divisjon. Var hos oss på tomånedersskole og spiller nå fast i ØHIL, som ble nummer 3 i 1. divisjon. Hun har også blitt kåret til banens beste og månedens spiller ved flere anledninger.

Johanne Kolstad:
Kom fra Aurskog/Høland i sommer og har utviklet seg voldsomt på bare fire måneder. Hun er et arbeidsjern som alltid gir 100 prosent.

Trishia Abrahamsen:
Mallorca Toppfotball sin nyeste signering. Kommer til Mallorca i januar, men imponerte under et ukesopphold i høst.

Blitt populære på Mallorca

Satsingen på kvinnefotballen på nordsiden av øya har blitt lagt merke til. Mallorca Toppfotball blir stadig invitert på radiosendinger, til aviser og denne uken har Mallorcas største avis, Ultima Hora, som også har tv-kanal, bedt om å få lage tv-reportasje om dette unike konseptet. Til opplysning har Ultima Hora hele 113 496 følgere på Facebook.

På vei oppover

Mallorca Toppfotball er i ferd med å skape noe stort i Spania for norske kvinnespillere som ønsker å utvikle seg mest mulig. Har du lyst til å være med på denne ferden? Nå har du muligheten!

Er du eventyrlysten og en kvinnelig fotballspiller mellom 18 og 25 år?

Vi har allerede tatt inn flere elever for høsten 2018 og 1. inntak avsluttes 20. desember 2017. Ønsker du å bli med i 1. opptak og sikre deg plass bør du kontakte Mallorca Toppfotball snarest.

Les mer og SØK HER

Takket nei til norsk Toppserie til fordel for Mallorca Toppfotball

Renate Husum spilte i Toppserien for Urædd i 2016, men forlot Toppserien til fordel for Mallorca Toppfotball. I våres takket hun også nei til Toppseriespill i 2017 til fordel for å fortsette med det spanske fotballeventyret på Mallorca. Se hva vår kaptein, Renate, har å si om Mallorca Toppfotball og opplegget i videointervjuet:

Besøk for øvrig våre Facebook-sider for bilder og flere videointervjuer HER.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball