Andreas Kristoffer Berge: Administrativ leder/Mediesjef

Berge har 6 års erfaring som ansvarlig redaktør og eier av Kvinneidrett.no, samt at han er utdannet sportsjournalist fra Solent University i Southampton, et av de mest anerkjente journalist-universitene i England, og et av få universiteter hvor man får BBC- og Sky Sports sertifikat.

Få kjenner kvinnefotballens verden bedre enn Berge gjennom hans siste seks-syv år med dekning av norsk og utenlandsk kvinnefotball. Han har dekket flere internasjonale mesterskap som EM 2013, landslagssamlinger i Tyskland, Norge, Sverige og Spania. I tillegg har han dekket flere aldersbestemte turneringer, både på klubb- og landslagsnivå. Gjennom sommeren 2018 har han dekket Kretslagfinalene i Spania, åpent nordisk J16, J19-EM i Sveits, U20-VM i håndball i Ungarn, samt ikke minst Norway Cup (for sjette året på rad). Sommeren 2017 jobbet han i tillegg sammen med UEFA og WePlayStrong for å sette fokuset på EM i Nederland gjennom sosiale medier.

Under J19-EM i Sveits jobbet han også tett med å levere bilder til det spanske fotballforbundet. Både under kamper og trening. Han har også gjennom sin spanske nettside, DeportesFemeninos.es dekket Primera División og samtidig fått muligheten til å følge tett med på utviklingen av spansk kvinnefotball og skaffet seg et bredt kontaktnettverk over hele Spania.

Andreas Kristoffer Berge har vært Mediesjef og Administrativ leder på Mallorca Toppfotball siden februar 2016, og går inn i sitt fjerde skoleår på Mallorca Toppfotball. De siste tre sesongene har han også vært delegat og utstyrskoordinator i den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenino.

Copyright © Mallorca Toppfotball