Andreas Kristoffer Berge

Andreas Kristoffer Berge har 7 års erfaring som ansvarlig redaktør og eier av Kvinneidrett.no. Andreas er utdannet sportsjournalist fra Solent University i Southampton, et av de mest anerkjente journalist-universitene i England, og et av få universiteter hvor man får BBC- og Sky Sports sertifikat.

Få kjenner kvinnefotballens verden bedre enn Berge gjennom hans siste 7 år med dekning av norsk og utenlandsk kvinnefotball. Han har dekket flere internasjonale mesterskap som EM 2013, landslagssamlinger i Tyskland, Norge, Sverige og Spania. I tillegg har han dekket flere aldersbestemte turneringer, som åpent nordisk J16, J19-EM i Sveits, U20-VM i håndball i Ungarn.

Sommeren 2017 jobbet Andreas sammen med UEFA og WePlayStrong for å sette fokuset på EM i Nederland gjennom sosiale medier. Andreas har vært Mediesjef og Administrativ leder på Mallorca Toppfotball siden februar 2016, og går inn i sitt sjuende skoleår på Mallorca Toppfotball. 

De siste fem sesongene har han også vært delegat og utstyrskoordinator i den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenino.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball