Vårt team

Vårt team:

Mallorca Toppfotball har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere, og har opparbeidet oss kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi har derfor referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp. Felles for alle trenere og ledere ved Mallorca Toppfotball er at vi har et brennende engasjement og stor lidenskap for å hjelpe fremadstormende spillere mot en fremtidig fotballkarriere`.

Vårt team har vært trenere og ledere under fotballskoler på Mallorca siden 1999, og har med det god og bred erfaring som gir elevene trygghet. Trenerne har fått frem spillere til Eliteserien, Toppserien, 1. divisjon, 2. divisjon og utlandet. Med sitt store nettverk har de også ordnet prøvespill for elever i toppklubber i både inn- og utland.

Vi har et brennende ønske om å utvikle unge fotballspillere, jobbe med de i hverdagen og hjelpe de med å oppfylle sine drømmer. La de få oppleve det vi selv har opplevd med fotballskoler på Mallorca helt siden 1999, slik at de kan få oppleve framgang, utvikling og resultater både på det sportslige og menneskelig plan.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball