Vårt team

Fra venstre: Alfonso Garcia Garcia, Andreas Kristoffer Berge, Marìa Serra Martìnez, Leif Tsolis, Joana Cifre Roig. Ikke tilstede: Renate Husum, Cesar Parra Sanhez og Ørjan Sandal.

Mallorca Toppfotball har erfaring med å jobbe med aldersbestemte landslagsspillere og toppspillere i trening, kamp, skole og samlinger. For å utvikle toppspillere må man ha innsikt og kunnskap om krav og kjennetegn for å bli toppspiller. Vi har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere, og har opparbeidet oss kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vi har referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå i Spania og Norge, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp. Det handler om å vite hva som kreves av trenere og spillere i hverdagen.

Våre trenere kommer fra Norge og Spania, og har trenerutdannelse via det spanske og norske fotballforbundet. Felles for alle trenere og ledere ved Mallorca Toppfotball er at vi har et brennende engasjement og stor lidenskap for å hjelpe fremadstormende spillere mot en fremtidig fotballkarriere`. 

 

Copyright © Mallorca Toppfotball