Uke 7

Uke 7: 13. februar - 20. februar 2021

Hovedtrener: Lars Granaas

Lars Granaas har 214 A-lagskamper for Strømsgodset i perioden fra 1996 - 2006. I løpet av tiden i Strømsgodset ble det cupfinale på Ullevaal stadion i 1997, og Europacup mot Premier League klubben Aston Villa, på Villa Park med over 30 000 tilskuere på tribunen. Han har også bortimot 70 A-lagskamper for Mjøndalen.

Lars var landslagsspiller for Norge fra G16 og helt opp til U21-landslaget. I ung alder var han på prøvespill i verdens største fotballklubb, Manchester United. Fra 1995 - 1998 var han elev på Norges Toppidrettsgymnas. Han har hatt kjente og merritterte trenere som Vegard Hansen, Erland Johnsen, Hallvard Thoresen, Bjørn Hansen, Vidar Davidsen, Arne Dokken, Dag Vidar Kristoffersen og Hans Knudsen.

Som trener har Lars vært utviklingsansvarlig i Eliteserieklubben Mjøndalen, Kretslagstrener i Buskerud, og er per i dag blant annet hovedtrener for U15 i Mjøndalen. Han har Bachelor Førskolelærer fra Høyskolen i Telemark, erfaring som pedagogisk leder og lærer, samt 4 fag fra Bachelor i Bedriftsøkonomi fra BI i Drammen. Lars tar UEFA A-kurs i NFF i 2020.

Lars har spillererfaring fra norsk toppfotball, aldersbestemte landslag og prøvespill i Manchester United. Han vet hva som kreves av hardt arbeid som ung fotballspiller, for å nå toppen. Lars har all kompetanse og erfaring på hva som kreves av aldersbestemte landslagsspillere og toppspillere i trening og kamp, og har dermed referanser på hva som kreves av hver enkelt.
 

Uken med Lars Granaas:

  • Fotballøkter med impulser fra Manchester United, Strømsgodset og Mjøndalen
  • Foredrag om hans erfaringer og kompetanse fra toppklubber i Norge
  • Foredrag om prøvespillet i Manchester United og fra tiden som landslagsspiller for Norge

Elevene på Mallorca Toppfotball kan se frem til å treffe Lars Granaas, som selv har opplevd og oppnådd det å bli toppspiller og landslagsspiller for Norge. Det er det våre elever jakter på, og drømmer om i framtiden. Mallorca Toppfotball er svært glade for å få inn en tidligere toppspiller, som samtidig har en sterk trenerbakgrunn. Det blir en lærerik og utviklende fotballuke på Mallorca!

 

Copyright © Mallorca Toppfotball