Uke 6

Uke 6: 6. februar - 13. februar 2021

Hovedtrener: Harald Johannessen

I suksessperioden til Strømsgodset mellom 2008 og 2014 var Harald spillerutvikler for mange av dagens europeiske toppspillere, som blant andre Martin Ødegaard (Real Madrid/Real Sociedad), Bersant Selina (FC Twente, Ipswich, Swansea, Manchester City, ), Iver Fossum (Hannover 96/AaB Fodbold) og Gustav Mendonca Wikheim (Gent, Midtjylland, Al-Fateh). Han har dermed bred erfaring med daglig oppfølging og ansvar for flere av dagens A-landslagsspillere og toppspillere ute i Europa. Harald har opparbeidet seg kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har med det referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå.

Harald Johannessen er forsatt i Strømsgodset Toppfotball, og er heltidsansatt som Fagansvarlig. Han er ansvarlig for klubbens scoutingvirksomhet inn mot aldersbestemte landslag, samt dialogen med aldersbestemte landslag og oppfølging av Godsetspillere som representerer Norge. Han har i tillegg ansvar for oppfølgingen av utlånsspillere i Strømsgodset Toppfotball, og det faglige ansvaret for klubbens trenere og lag.

Harald har vært assistenttrener på G-16 landslaget til Norge, og jobbet med spillere som Erling Braut Håland (Borussia Dortmund). Harald har UEFA A - lisens, som er Europas nest høyeste trenerutdanning, og han har UEFA A/Spillerutvikling, som er Europas høyeste trenerutdanningen innenfor spillerutvikling.

Uken med Harald Johannessen vil blant annet inneholde:

  • Fotballøkter/Strømsgodset Toppfotball
  • Godsetmodellen
  • Fotballøkter/ Landslag Norge
  • Landslagsskolen
  • Foredrag/video

Copyright © Mallorca Toppfotball