Uke 4

Uke 4: 23. januar - 30. januar 2021

Hovedtrener: Ørjan Sandal

Ørjan Sandal har tjue års erfaring som trener og spillerutvikler på Mallorca, og fem års høyskole- og universitetsutdannelse innen ernæring og kosthold. Ørjan var hovedtrener for A-laget til Lysekloster IL i 2. divisjon herrer, der han tok laget fra 7. divisjon og opp til norsk toppfotball. I 2018 tok Ørjan sølv som hovedtrener i Norway Cup med J15-laget med Nore Neset/Os. 
 
Ved siden av bidraget i Mallorca Toppfotball arbeider han med spiller- og lagsutvikling i Os Fotball. Ørjan Sandal har tidligere blant annet hatt roller som toppspillerutvikler og Sportssjef i Mallorca Toppfotball. Sandal har også skrevet boken "Veien til suksess - den lange ferden".
 
Ørjan har god erfaring med daglig oppfølging og ansvar for aldersbestemte landslagsspillere og toppspillere i trening og kamp, og har dermed referanser på hva som kreves av hver enkelt.
 

Uken med Ørjan Sandal:

  • Fotballøkter med impulser fra norsk og spansk fotball
  • Spillersamtaler
  • Oppfølging i styrketrening
  • Foredrag om "Veien til suksess - den lange ferden"
  • Fagundervisning

Ørjan Sandal vil kjøre treninger fra sin tid som trener i Norge og Spania, og ha fokus på individuell og helhetlig oppfølging og utvikling av enkeltindividet. Ørjan vil fortsette å ha spillersamtaler, foredrag om "Veien til suksess - den lange ferden", samt bedrive oppfølging av elevene innenfor styrketrening. Fagundervisning i Mallorca Toppfotball sitt program for toppspillerutvikling.

Copyright © Mallorca Toppfotball