Uke 2

Uke 2: 9. januar - 16. januar 2021

Hovedtrener: Leif Tsolis

Leif har vært hovedtrener for Vålerenga Damer i Toppserien, samt vært assistenttrener og toppspillerutvikler for A-laget til Mjøndalen i 1.divisjon (Obos-ligaen). Han har bygget opp Mallorca Toppfotball og F.C. Mallorca Toppfotball, og har tjue års erfaring med fotball i Spania. Han har seks år bak seg som hovedtrener i utviklingsavdelingen til Vålerenga, og har erfaring med å jobbe med aldersbestemte landslagsspillere og toppspillere i trening, kamp, skole og samlinger. 

Leif har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for A-landslagsspillere, U23-landslagsspillere og toppspillere fra ulike land, som Norge, Sverige, USA, Albania, Spania, Portugal og Sveits. Han har opparbeidet seg kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har med det referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp.

Det spanske fotballforbundet kåret Leif Tsolis til årets trener i den spanske ligaen for sesongen 2017-2018. Trenerkomitéen i det spanske fotballforbundet tildelte også Leif Tsolis en pris og utmerkelse for å ta F.C. Mallorca Toppfotball opp til nasjonal liga og spansk toppfotball. Han har i løpet av sine 20 år som spiller- og trener i Spania, opparbeidet seg et stort kontakt inn mot spanske fotballklubber, og det spanske fotballforbundet.

Uken med Leif Tsolis:

  • Mallorca Toppfotball/treningsmodell
  • Mallorca Toppfotball/kampmodell
  • Fotballtreninger med impulser fra Vålerenga, Mjøndalen og Mallorca Toppfotball
  • Fagundervisning og foredrag

Leif Tsolis vil kjøre økter fra sin tid i Vålerenga, Mjøndalen og Mallorca Toppfotball. Treningene vil foregår på banen, stranden og i helsestudio. Fagundervisning i Mallorca Toppfotball sitt program for toppspillerutvikling.

Copyright © Mallorca Toppfotball