U19 Akademi

På U19 Akademiet vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket og spesialisert fotballakademi for jenter fra Norge. Treninger, kamper, foredrag og turneringer vil bli ledet av tidligere spillere i Mallorca Toppfotball i Spania, sammen med de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

U19 Akademiet er tilrettelagt for jentespillere fra hele landet, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Akademiet vil bestå av en profesjonell fotballopplæring, og deltakerne vil få muligheten til å spille kamper og turneringer for Mallorca Toppfotball i inn - og utland. 

U19 Akademiet passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse på fotball. 

U19 Akademiet i 2021:

Mallorca Toppfotball Norge tilbyr 10 proffdager i Hjørring i Danmark fra torsdag 22.juli til søndag 1. august 2021. Oppholdet innledes med en 4 dagers treningsleir og avsluttes med Dana Cup 2021.

 • Avreise: Torsdag 22. juli 2021
 • Hjemreise: Søndag 1. august 2021
 • Antall plasser: 16 (fortløpende inntak frem til akademiet er fulltegnet)
 • Pris: 14 300 NOK

Mallorca Toppfotball startpakke (obligatorisk) er på 3000 NOK. Den kommer i tillegg, og inkluderer utstyrspakke fra Macron (Zip Top/treningsjakke, treningsbukse, 3 t-skjorter, 2 shortser, 3 par strømper og ryggsekk).

Treninger: 

Deltakerne vil få kvalitetstreninger og undervisning i fotballrelaterte temaer. All undervisning vil foregå på norsk. Kvalitet via erfarne trenere, perfekte treningsforhold og et helprofesjonelt fotballopplegg. Vi ønsker å gi spillerne impulser og motivasjon til å satse videre på fotball. Det blir en kombinasjon mellom norske og spanske treningsmetoder.

Opplevelser av å være "proff" under hele oppholdet, med to økter + undervisning hver dag under treningsleiren i forkant av Dana Cup. Vi tilbyr 3 måltider om dagen, overnattinger og hele 10 proffdager sammen med oss i Mallorca Toppfotball. Alle spillere og trenere er likt kledd i Mallorca Toppfotball - tøy i forbindelse med trening og kamp. Vi skal se proffe ut i alle sammenhenger. Vi har selvfølgelig høykvalitets fotballer, kule draktsett til kamper og all nødvendig utstyr. 

Dana Cup:

I Dana Cup spiller du i Mallorca Toppfotball sine offisielle drakter. Våre helhvite hjemmedrakter, og våre helsorte bortedrakter tas i bruk. Mallorca Toppfotball ønsker at våre deltakere skal få spille mange kamper. 

Deltakeren vil få oppfølging på kampdagen, både på det individuelle plan, så vel som laget i sin helhet. Vi fokuserer på evnen til å følge og utføre en kampplan, lagsmentaliteten, psykiske egenskaper, og evnen til å prestere sitt maksimale under kamp. Kamp skal være gøy og lærerikt, og Dana Cup vil være optimalt for å oppnå begge deler.

I kamp analyserer vi hvor laget og hver enkelt spiller står per i dag, og hvor de kan være noen år frem i tid. Derfor kartlegger vi potensiale i gruppa og hos den enkelte spiller. Målet med kampene er å gi deltakerne referanser på hvordan de ligger an fysisk, teknisk og taktisk, spesielt med tanke på alderen. Via kampmøter, kampevalueringer og spillersamtaler vil deltakeren få veiledning, råd og tilbakemeldinger.

Det blir også essensielt å gi deltakerne en treningsleir som blir bygget inn imot Dana Cup og kamper, slik man gjør i toppklubber. Profflivet handler om mye trening og restitusjon, og deltakerne vil få 6-8 fotballøkter i beina før Dana Cup starter. Dermed vil de få en smakebit på proffhverdagen til Mallorca Toppfotball i Spania, både før og under selve Dana Cup.

Mallorca Toppfotball TV:

Mallorca Toppfotball TV er tilstede under hele U19 Akademiet, og det vil bli daglige nyheter, reportasjer, intervjuer, oppdateringer og bildegallerier. Media er en stor del av det å være en profesjonell fotballspiller, og vi ønsker å gi våre deltakere denne eksklusive muligheten for personlig utvikling. Samtidig er det viktig for Mallorca Toppfotball å gi fotballjentene den oppmerksomheten og profileringen de fortjener. Familie og venner kan følge deltakerne fra Norge via mallorcatoppfotball.no, våre sosiale medier og Mallorca Toppfotball TV.

Tilstedeværelse:

Som spiller på Mallorca Toppfotball skal du føle trygghet og glede. Norske trenere og ledere er tilstede for spillerne gjennom hele døgnet. Det vil være minimum en kvinnelig trener/leder tilstede hele tiden. Utvikling, bevisstgjøring, fellesskap, oppfølging og tilgjengelighet er sentrale faktorer i vårt arbeid, og målet vårt er å skape en opplevelse for livet for våre spillere.

Følgende er inkludert:

 • 10 overnattinger
 • Helpensjon (3 måltider per dag)
 • 4 dagers treningsleir (2 økter per dag)
 • Dana Cup 2021 og kvalitetstreninger
 • Mallorca Toppfotball trener- og lederteam
 • Oppfølging 24 timer i døgnet
 • Helprofesjonell trenings - og kamphverdag
 • Foredrag, teori, spillersamtaler
 • Kampmøter og kampevalueringer
 • Sosiale aktiviteter
 • Medisinsk utstyr
 • Ferge tur/retur Oslo - Fredrikshavn eller Hirtshals
 • All transport i Danmark
 • Personlig oppfølging i forhold til hvordan få mest mulig utvikling under oppholdet, og hvordan dra nytte av dette oppholdet i forhold til den videre treningen hjemme. 

Følgende er ikke inkludert:

 • Reise til og fra hjemsted - Oslo
 • Reise - og avbestillingsforsikring
 • Privat forbruk

Familieferie:

Dette er også en ideell mulighet for å kombinere en familieferie med fotball, for de som ønsker å ha foreldre med seg. Foreldrene kan slappe godt av og nyte ferien, samtidig som datteren satser profesjonelt på fotball gjennom hele oppholdet.

Innbetalinger:

Torsdag 6. mai 2021: Depositum på 3000 NOK. Depositumet vil sikre deg plassen, og senere bli brukt som innbetaling for Mallorca Toppfotball Startpakke (utstyrspakka). 

Torsdag 3. juni 2021: Akademiavgiften på 14 300 NOK.

PS! Vi gjør oppmerksom på at det er trygt å melde seg på Akademiet. Alle innbetalinger vil bli 100% refundert ved avlysning som følge av Covid 19.

TA KONTAKT NÅ!

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball