U18 Akademi jenter 2024

Proffcamp i Danmark 2024

Mallorca Toppfotball Norge tilbyr 8 proffdager i Hjørring i Danmark sommeren 2024.

 • Avreise: Lørdag 22. juni 2024
 • Hjemreise: Lørdag 29. juni 2024
 • Antall plasser: 20
 • Pris: Kommer
 • Årsklasse: For spillere født i 2006, 2007 og 2008

U18 Akademi for jenter

Ved å bli en del av Mallorca Toppfotball Norge vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket, skreddersydd og spesialisert fotballakademi for jenter fra Norge. Treninger, foredrag, kamper og turnering vil bli ledet av tidligere spillere i Spania, samt de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

Akademiet er tilrettelagt for jentespillere fra hele Norge, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Akademiet vil bestå av en profesjonell fotballopplæring, og passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse på fotball. 

Kvalitetstreninger og personlig oppfølging

Du vil få tett personlig oppfølging hvor vi vektlegger individuell utvikling. Vårt hovedfokus er kvalitetstrening, der målet er å bidra til at hver enkelt spiller skal få et innblikk i hva som kreves for å få mest mulig utvikling. Deltakerne vil få kvalitetstreninger i fotballrelaterte temaer. Alle treninger vil foregå på norsk. Kvalitet via erfarne trenere, fine treningsforhold og et helprofesjonelt fotballopplegg. Vi ønsker å gi spillerne impulser og motivasjon til å satse videre på fotball. Det blir en kombinasjon mellom norske og spanske treningsmetoder.

Personlig oppfølging i forhold til hvordan få mest mulig utvikling under akademiet, og hvordan dra nytte av dette i forhold til den videre treningen hjemme.

Kamper

Mallorca Toppfotball har lang erfaring med spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. Mallorca Toppfotball har en profesjonell fotballskole i Spania, som også driver sin egen spanske fotballklubb på kvinnesiden i spansk liga (F.C. Mallorca Toppfotball).

På Akademiet spiller du kamp i Mallorca Toppfotball sine offisielle drakter. Våre helhvite hjemmedrakter, og våre helsorte bortedrakter tas i bruk. Det blir treningskamp under oppholdet, der jentene får låne de kule Mallorca Toppfotball - draktene, som har vært brukt i seriekamper mot F.C. Barcelona. Mallorca Toppfotball ønsker å gi sine deltakere en god kampopplevelse.

Deltakeren vil få oppfølging på kampdagen, både på det individuelle plan, så vel som laget i sin helhet. I kamp analyserer vi hvor laget og hver enkelt spiller står per i dag, og hvor de kan være noen år frem i tid. Derfor kartlegger vi potensiale hos den enkelte spiller. Målet med kampene er å gi deltakerne referanser på hvordan de ligger an fysisk, teknisk, taktisk og psykologisk, spesielt med tanke på alderen. Deltakeren vil få veiledning, råd og tilbakemeldinger.

Prøvespill i Spania

Det vil være muligheter for den/de rette personene for prøvespill i spanske lag, og/eller besøke fotballskolen vår i Spania. Spilleren må utmerke seg gjennom meget gode prestasjoner på trening og kamp over tid, vise utmerkede treningsholdninger og fremstå med flotte personlige egenskaper.

Mallorca Toppfotball kan vise til meget gode resultater i forhold til utvikling av enkeltindivider, og med tanke på suksessferden til vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball. Våre tidligere elever på jentesiden spiller for tiden, eller har spilt i klubber som blant andre:

Vålerenga, Rosenborg, Avaldsnes, Arna/Bjørnar, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Tromsø, Urædd, Åsane, Grei Kvinner Elite, Hønefoss, Øvrevoll/Hosle, Fart, Kongsvinger, Amazon/Grimstad, Odds Ballklubb, Strømsgodset, Sarpsborg 08, Piteå IF DFF (Sverige), Sandviken IF (Sverige), Göteborgs DFF (Sverige), Bollstanäs SK (Sverige), Collerense (Spania), Atlètico Baleares (Spania), Son Sardina (Spania), Joventut Almassora (Spania), CD Parquesol Patatas Meléndez (Spania), F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark), samt for aldersbestemte landslag.

Vi har drevet profesjonelle fotballskoler på Mallorca i over 20 år, og har opparbeidet oss et stort kontakt i Spania, både lokalt på Mallorca og Barcelona-området, samt rundt om i Norge. 

Mallorca Toppfotball TV

Mallorca Toppfotball TV er tilstede under hele Akademiet, og det vil bli nyheter, reportasjer, intervjuer, oppdateringer og bildegallerier fra alle samlingene. Media er en stor del av det å være en profesjonell fotballspiller, og vi ønsker å gi våre deltakere denne eksklusive muligheten for personlig utvikling. Samtidig er det viktig for Mallorca Toppfotball å gi fotballjentene den oppmerksomheten og profileringen de fortjener. Familie og venner kan følge deltakerne fra via mallorcatoppfotball.no, våre sosiale medier og Mallorca Toppfotball TV.

Profesjonell utstyrspakke fra Mallorca Toppfotball

Vi skal se proffe ut i alle sammenhenger, og deltakerne trener i likt treningstøy fra Mallorca Toppfotball. Vi har selvfølgelig høykvalitets fotballer, kule draktsett til kamper og all nødvendig utstyr. Mallorca Toppfotball sin utstyrspakke inneholder strømper, shorts, t-skjorte, genser, bukse og vindjakke. Som en del av den profesjonelle rammen rundt treningene vil Mallorca Toppfotball servere drikke underveis i øktene og tilby frukt til deltakeren etter trening.

Trygghet og glede

Som deltaker på Mallorca Toppfotball skal du føle trygghet og glede. Norske trenere og ledere er tilstede for spillerne, og det vil være minimum en kvinnelig trener/leder tilstede hele tiden. Utvikling, bevisstgjøring, fellesskap, oppfølging og tilgjengelighet er sentrale faktorer i vårt arbeid, og målet vårt er å skape en god opplevelse for våre deltakere. Vi kombinerer et profesjonelt fotballopplegg med mange gøyale ting, godt humør og et trygt sosialt miljø.

Vi ønsker samtidig å gi hver enkelt fotballjente minner for livet, og muligheten til å knytte sterke vennskapsbånd, som kanskje vil vedvare for evig og alltid. Med det menes å kunne se tilbake på samlingen som innholdsrik og unik, og som noe av det beste som har skjedd hittil i livet.

Pris: Kommer

Følgende er inkludert:

 • 7 overnattinger
 • Helpensjon (3 måltider per dag)
 • 8 dagers Proffcamp (1-2 økter per dag)
 • Kvalitetstreninger og treningskamp
 • Mallorca Toppfotball trener- og lederteam
 • Mallorca Toppfotball TV
 • Oppfølging 24 timer i døgnet
 • Mallorca Toppfotball utstyrspakke (treningsjakke, treningsbukse, t-skjorte, shorts og strømper)
 • Foredrag/teori
 • Medisinsk utstyr
 • Ferge tur/retur Larvik - Fredrikshavn eller Hirtshals (ikke bestemt)
 • All transport i Danmark

Følgende er ikke inkludert:

 • Reise til og fra hjemsted - Larvik
 • Reise - og avbestillingsforsikring

Praktisk info:

Betalingsfristen er senest 1. april 2024. Innbetalingen vil sikre deg plassen, og vil bli 100 % refundert ved avlysning. Plassen regnes ikke som bekreftet før deltakeravgiften er innbetalt til Mallorca Toppfotball. Kontonummer: 9015.16.86752

Mallorca Toppfotball forbeholder seg retten til å avlyse Akademiet innen 1. mai 2024, dersom det er mindre enn 16 kvalifiserte deltakere. I så tilfelle refunderes naturligvis deltakeravgiften i sin helhet.

Du kan registrere deg via vårt søknadsskjema til høyre på denne siden (Velg U18 Akademi). I menyen til høyre på denne siden finner du også inntaksregler, søknadsfrist og søknadsskjema. 

Mallorca Toppfotball kontakter deg når søknaden er mottatt.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball