U14 Akademi Jenter

Mallorca Toppfotball Norge, U14 Akademi: 2021/2022

På U14 Akademiet vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket og spesialisert fotballakademi for jenter fra Norge. Treninger, kamper og turneringer vil bli ledet av tidligere spillere på Mallorca Toppfotball i Spania, samt de erfarne trenerne ved Mallorca Toppfotball.

U14 Akademiet er tilrettelagt for jentespillere fra hele landet, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Akademiet vil bestå av to Proffcamper i løpet av året, som til sammen vil utgjøre vår U14 - fotballopplæring for jenter født i 2007 og 2008 (2009 kan søke). Deltakerne på vårt U14 Akademi får muligheten til å spille turneringer for Mallorca Toppfotball i inn - og utland.

U14 Akademiet passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse på fotball. 

U14 Akademiet til Mallorca Toppfotball tilbyr to Proffcamper i 2021/2022. Du velger selv om du ønsker å delta på begge samlingene. Det er ingen krav om å delta på begge, og du står fritt til å velge ut en av samlingene.

Informasjon om Proffcamp 1 og 2 finner du etterhvert i menyen til høyre på denne siden.

KVALITET - OPPLEVELSER - MULIGHETER

- sammen med Mallorca Toppfotball

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball