Treningsleir

I 2017 var Vålerenga Damer fra Toppserien på treningsleir via Mallorca Toppfotball. Nedenfor kan du se video og uttalelser fra Vålerengas trenere og ledere:

Treningsleirer for kvinnefotball (klubber, skoler og akademier):

Kamp og trening

 • Kamp mot F.C. Mallorca Toppfotball Femenina som spiller i Segunda Divisiòn (nivå 2) i Spania
 • Treninger på Alcùdia stadion som byr på en stor og fin kunstgressbane
 • Den 10 kilomter lange Alcudiastranden, parker med myk skogbunn og de flotte fjellterrengene er perfekt for alternativ trening, restitusjon og tekniske økter.

Dere er kvalitetssikret god matching for de beste mot Mallorca Toppfotball A, som er et lag bestående av norske og spanske jenter. Mallorca Toppfotball B er et helspansk lag bestående av unge og lokale spanske jenter. Det er for eksempel mulig å spille 2 kamper mot Mallorca Toppfotball, og disponere/differensiere utfra nivå og ønsker.

Fordelen med å reise på treningsleir via Mallorca Toppfotball, er at dere på forhånd vet kampmotstander, nivået og i hvilken divisjon laget spiller i. Kampene på treningsleir er som oftest en svært viktig del av sesongforberedelsene for et fotballag.

Sportslig sett vil dere ha kvalitetssikret kampmotstander før avreise, ha muligheter for flere kamper, og det vil være fleksibilitet og muligheter i treningssammenheng. Mallorca Toppfotball har spillere og trenere på heltid mens dere er der, så mulighetene er mange.

Mallorca Toppfotball har en del utstyr til gratis utlån hvis ønskelig

 

Hotell og leiligheter

 • Topp hotellstandard 300 meter fra Middelhavet ,1200 meter fra havnesentrum og under 3000 meter fra fotballbanen
 • Store flotte familieleiligheter som er tilrettelagt for matlaging og høy trivselsfaktor
 • Leilighetene har store kjøkken og oppholdsrom, fine bad, flere soverom og balkonger
 • Alle leiligheter har egne vaskemaskiner, komfyrer med fire plater, store kjøleskap med fryser, microbølgeovn, kaffetrakter, TV og noen av leilighetene har også oppvaskmaskin
 • Hotellet har resepsjonstjeneste, flotte møtefasiliteter både til møter, individuelle samtaler og sosiale tilstelninger

PS! Internett er ikke inkludert i prisen og det må kjøpes internettkode av hver enkelt person nede i resepsjonen.

Dere bor på samme hotell som Mallorca Toppfotball.

 

Mat

Alle våre treningsleirer er uten mat, og det legges opp til at gruppene kan gjøre innkjøpene selv, for at det skal bli billigst mulig. Bostedet er tilrettelagt for det, og dere blir linket til de aller beste/billigste butikkene i Alcùdia for innkjøp.

Det er på lik linje med måten Mallorca Toppfotball driver, og det fungerer utmerket.

 

Transfer

 • Ved ankomst Palma De Mallorca, så blir dere hentet i buss på flyplassen og fraktet til hotellet
 • Bussturen tar 35-40 minutter
 • Ved hjemreise blir dere hentet i buss på hotellet og fraktet til flyplassen i Palma

Mallorca Toppfotball møter dere på flyplassen.

 

Flyreiser

 • Alle våre treningsleire er uten fly og ikke inkludert i prisen

Det er lagt opp til at gruppene kan reise når de vil, bli så lenge de vil og velge reiserute selv. Det betyr at man kan påvirke priser på flybillettene ved velge billige datoer og bestemme seg tidlig for å reise på treningsleir til Mallorca.

Norwegian har direkteflyvninger fra Oslo til Palma De Mallorca på tirsdager og lørdager gjennom hele vinteren. Ofte hyggelige priser hvis man er tidlig ute.

 

Biler

Hver gruppe har inkludert leiebiler som Mallorca Toppfotball organiserer. Det flotte med leiebiler under treningsleiren er at det er enkelt med transport til og fra treninger. Samtidig er våre treningsleire lagt opp uten mat, og derfor er biler viktig til og fra butikken. Samtidig står man fritt til å benytte bilene til utflukter etc. 

Det er inkludert 1 personbil per 9. person, slik at sjåføren kjører to turer til og fra treninger. Mallorca Toppfotball gjør det på samme måte og det fungerer veldig bra. Det er selvfølgelig mulig for gruppa å leie ekstra biler privat/utenom.

Ps! Gruppa må registrere minst 1 sjåfør over 21 år per bil, og bensin er ikke inkludert da det er opp til gruppene hvor mye bilene skal benyttes. 

 

Ekstrapakke mot tilleggg i pris

 • Mallorca Toppfotball TV/Media kan bidra med reportasjer, videointervjuer, bilder og god mediedekning av ditt lags spillere, trenere og ledere under oppholdet
 • Profesjonelle lagbilder
 • Profesjonelle portrettbilder
 • Filming av kamper
 • Filming fra treninger/møter
 • Medieprogram etter ønske og etter avtale
 • Utflukter (Forbehold på når på året dere ønsker å reise)
 • Andre ønsker tas imot
 • Omfang/priser etter avtale

Dere vil uansett få personlig og tett oppfølging fra Mallorca Toppfotball sin side.

Priser og tilbud

Tenk kreativt!

Vårt forslag til å finansiere treningsleiren:

En mulig økonomisk løsning kan være at klubben betaler hotell/inkludert sportspakke, mens spillerne betaler flyreisen. Spillerne betaler også maten, som de ville måttet gjøre hjemme allikevel (men mye billigere i Spania).

Kanskje denne løsningen kan bidra til at man kan bli noen dager ekstra?

Kontakt oss for priser, detaljer og andre ting dere måtte lure på. Betaling skjer etter avtale.

I 2017 var Vålerenga Damer fra Toppserien på treningsleir via Mallorca Toppfotball. Nedenfor kan du se videoer og uttalelser fra Vålerengas spillere, Aivi Luik og Michelle Betos:

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball