Treningsforhold

Det milde klimaet på Mallorca gjør det til et ideelt sted for trening. Med de fantastiske treningsforholdene og de varierende treningsmulighetene er Alcudia optimalt for toppfotball.
 
I Alcudia ligger den fantastiske Alcudiastranden, som regnes for en av Spanias aller beste sandstrender. Omkranset av den idylliske strandpromenaden på den ene siden og det nydelige Middelhavet på den andre siden. Stranden er bred, milelang og kritthvit.
 
På stranden har vi teknisk trening, fotballvolley og "five a side". Den brukes også til fysisk trening som hurtighet, spenst, styrke, kondisjon og løpsteknikk. Samtidig er den perfekt for rolige restitusjonsøkter, uttøyninger og bevegelighetstrening. En dukkert i Middelhavet gir fysisk oppladning og psykisk massasje, og hotellet har boblebad og eget svømmebasseng. I tilknytning til hotellet er det en SPA-avdeling som er oppe deler av året, dersom man ønsker en god sportsmassasje.
 
Vi benytter også det flotte fjellterrenget som finnes på øya. De mange fjelltoppene er i første rekke et ideelt sted for intensive treningsøkter og intervalltreninger. Sammen med parker som har en myk skogbunn og trapper i nærområdet er dette ideelt for trening av kondisjon, hurtighet, spenst og styrke. Vi har fysiske tester som "fjelltesten" og "trappestesten".
 
Mallorca Toppfotball disponerer 2 kunstgressbaner på Alcudia stadion, som ligger i gangavstand fra hotellet. Den ene er spiltter ny og topp moderne. Tilknyttet stadion finnes det innendørshall og et nytt treningssenter med innendørs svømebasseng.
 
Til undervisning, foredrag, evalueringer og spillermøter disponerer vi konferansefasiliteter på hotellet, som også kan brukes av elevene til selvstudier og gruppearbeid.
 
Spillerne på Mallorca Toppfotball bor på treningsstedet. Dermed ligger alt tilrette for at elevene opplever en optimal treningshverdag, uten å bruke tid på lang transport eller logistikk i forbindelse med treninger og fotball. Men heller bruke denne tiden på mer trening, hvile, søvn, restitusjon eller sosialt samvær.
 
Via de fantastiske treningsforholdene legger Mallorca Toppfotball tilrette for en optimal treningshverdag for sine spillere. Treningsforholdene skaper et profesjonelt trenings-og utviklingsmiljø, som bidrar stort til utvikling og resultater.
 
Vi kan vise til å ha arrangert treningsleire for både svenske, tyske og norske toppklubber, og en rekke andre norske klubber på ulike nivåer. Flere av verdens beste sykkelteam og langrennslandslag er blant andre toppidrettsutøvere som stadig er å se i Alcudia i vinterhalvåret. Dette er definitivt med på å gi et kvalitetsstempel på de treningsforholdene denne Middelhavsøya har å tilby.
 
Nedenfor kan du klikke deg inn for å lese mer om hver enkelt fasilitet. Da kan du også lese mer om på hvordan, og i hvilken sammenhenger Mallorca Toppfotball benytter disse fasilitetene i treningshverdagen.
 
Nedenfor kan du klikke deg inn for å lese mer om hver enkelt fasilitet. Da kan du også lese mer om på hvordan, og i hvilken sammenhenger Mallorca Toppfotball benytter disse fasilitetene i treningshverdagen.
 
Copyright © Mallorca Toppfotball