Trenerutvikling

Hva:

Mallorca Toppfotball tilbyr trenere med ambisjoner en 2 måneders trenerpraksis i Spania. Vi gir deg muligheten til å utøve trenerpraksis og delta på trenerutvikling i utlandet.

Når:

Oppstart er høsten 2020 i november.

Hvor:

Din trenerutvikling og trenerpraksis vil foregå i idylliske og vakre omgivelser i Alcudia, som ligger på den vakre Middelhavsøyen Mallorca i Spania. 

For hvem:

Trenerutviklingen passer for unge, sultne og fremadstormende trenere under 30 år. Kvinner oppfordres til å søke. 

Miljø:

Du blir en del av vårt ambisiøse trenermiljø som er preget av store visjoner og hårete målsettinger. Vi er et spansk/norsk trener- og lederteam. Helprofesjonell treningshverdag i et utviklingsmiljø der trenere og spillere driver med fotball på heltid. Store utviklingsmuligheter som trener.

Mål:

Målet er at du skal utvikle din fotballfaglige kompetanse og opparbeide deg større fotballerfaring, samt utvikle dine lederegenskaper og samarbeidsevner. Dette gjennom deltakelse og oppfølging i det daglige arbeidet ved Mallorca Toppfotball.

Trenerutviklingsprogrammet omhandler trenerpraksis og teoretisk opplæring i vår sportsplan, fagplan og læringsplan. Vi tilbyr en deg en grundig opplæring og oppfølging i Mallorca Toppfotball-modellen.

Trenerutviklingen omhandler også å lære seg å jobbe i team og ha forståelse for hverandre og helheten. Fokus på energinivå innad i trenerteamet og at trenere skal prestere og oppnå resultater. Roller knyttet opp mot ressurser, motivasjon, kompetanseutnyttelse og mulige definerte arbeidsoppgaver i et større team. 

Vi er bevisste på å sette opp utviklingsmål for deg som trener og vi er opptatt av å gi deg feedback på dine prestasjoner på trening, kamper og i andre relevante sammenhenger. Det er viktig for oss å gjøre deg bevisst på hva du kan forbedre, men det er også viktig å vite hva du allerede er god på. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne din spisskompetanse som fotballtrener.

Dette er en fin mulighet til å bygge sportslig CV og utvide kontaktnettet. Vi gir deg tips til egenprofilering og markedsføring, samt utarbeidelse av CV.

Fotballskolen har sin egen spanske fotballklubb som spiller i den spanske ligaen. Den heter F.C. Mallorca Toppfotball og stiller A-lag og B-lag på kvinnesiden. Som en del av din trenerutvikling vil du få muligheten til å delta på kamper og være en del av dette.

Trenerutviklingen foregår for det meste gjennom praksis på feltet. Det blir opplæring innenfor spillerutvikling og lagutvikling som vil gi deg mange nye impulser på øvelser, temaer og momenter. Du får også innføringer i systemer og strukturer innenfor treningsplanlegging og organisering. I tillegg til andre foredrag, teorideler og temaer i henhold til våre fagplaner.

På treningene skal du i hovedsak jobbe med norske spillere, men det vil være muligheter for å få utfordret seg ved å trene spanske fotballjenter, som vil gi deg nye referanser og muligheten til å oppleve spansk fotballkultur. 

Mallorca Toppfotball sin mediesjef vil gi deg praksis og utfordringer via videointervjuer og videoreportasjer i forbindelser med treninger, kamper og i andre settinger. Det er viktig å kunne håndtere intervjusituasjoner for å være komfortabel når man befinner seg i medias søkelys.

Søknadsfrist: 1. mai 2020.

Alle interesserte kan ta kontakt og vi behandler alle søknader og aktuelle kandidater basert på en individuell vurdering. 

Svar: Du vil få svar på din søknad innen 1. juni 2020.

Minimum antall deltakere: 4

For å gjennomføre forutsettes det minimum 4 deltakere. 

Pris: 40 000

Prisen inkluderer bosted i Spania og trenerpraksisen (ikke flybilletter og mat).

Inkluderer:
 • Hotell i Spania:
  • Inkludert strøm, tv, sengetøy, håndklær og rengjøring (ikke wifi)
 • Trenerpraksis i det å være heltidstrener i utlandet:
  • Treninger, undervisning og oppfølging
  • Kamper
 • Annet:
  • Transport
  • Treningstøy som strømper, shorts, bukse, t-skjorte og overdel

Innmelding og depositum:

For å bekrefte plassen innbetales et depositum (delbetaling 1) på 10 000 NOK til kontonummer 9015.16.86752 innen 15. juni 2020. Dette depositumet er ikke refunderbart uansett årsak, samtidig som det sikrer deg plassen på Mallorca Toppfotball.

Videre betalingsplan:

15. juli 2020: Delbetaling 2: 15 000 NOK
15. august 2020: Delbetaling 3: 15 000 NOK

Dette er en genial mulighet til å investere i din egen trenerkompetanse, bygge CV og opparbeide kontaktnett. Det vil være en unik sjanse for den rette personen.

Søknad med CV og eventuelle attester/referanser sendes til vår e-post: E-post: post@mallorcatoppfotball.no.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball