Toppidrett og helhet

Toppidrett og helhet

Hverdagen på Mallorca Toppfotball består i hovedsak av trene, hvile og spise. Fokuset ligger på mest mulig utvikling på den enkelte. Ønsket om å bli best mulig preger hele oppholdet. Og med 2-3 treninger de fleste dager i uken, da handler det mye om å gjøre de rette tingene på fritiden i forhold til kosthold og restitusjon. Treningshverdagen kan være tøff både fysisk og mentalt, hvor belønningen er mest mulig utvikling og muligheten for framtidig fotballsuksess.
 
Alle på Mallorca Toppfotball er i et utviklingsmiljø hvor spillere og trenere har tilgang til hverandre hele døgnet. Tiden man ellers bruker til logistikk, som reiseplanlegging, skole og jobb, blir byttet ut med bare fokus på trening, hvile og kosthold. Alt handler om å legge alt til rette med fokus på mest mulig utvikling av hvert eneste enkeltindivid. Kvalitet i treningshverdagen er et nøkkelord.
 

Den helprofesjonelle tilværelsen legger grunnlaget for at spillerne opplever en optimal trening- og kamphverdag. Helt uten å bekymre seg for ulike fristelser og forstyrrende elementer i trenings- og kamphverdagen. Våre konkurransefortrinn er eksklusive og helt unike.

Mer utdypende informasjon om dette faget kommer i juni 2019, fordi alle fagene er under fornyelse og revidering!

Copyright © Mallorca Toppfotball