Timeplan

10.00-11.00: Akademitreninger

Disse øktene foregår på Alcudiastranden eller i fjellterreng, parker med myk skogbunn, trapper eller langs strandpromenaden. Økten vil bestå av alternativ trening som kondisjon, langkjøring, intervalltrening, tester m.m. Her vil det også legges også vekt på hurtighet, styrke ben, spenst, teknikk og restitusjon. Fotballvolley og "five à side" på stranden.

13.00-14.00: Akademitreninger

Disse øktene vil foregå på helsestudio og i form av sirkeltreninger, og har fokus på styrke overkropp, kjernemuskulatur og skadeforebyggende trening. Med og uten vekter.

 

16.00-18:00: Spanske klubbtreninger og akademitreninger

Disse øktene vil foregå på den nye, store og fine kunstgressbanen på Alcùdia stadion. Det legges vekt på individuell ferdighetsutvikling og oppfølging av den enkelte spiller på B-lagstreningene (mandag og onsdag). Det legges vekt på mye spill, der oppfølging av relasjonelle og strukturelle ferdigheter står sentralt på A-lagstreningene (tirsdag, torsdag og fredag).

Annet:

Skoledagen/arbeidsdagen starter 10:00 og er ferdig 18:00 fra mandag-fredag. Unntaket er de tre første ukene av oppholdet (august/september) på grunn av varmen! Da trener vi tidlig om morgenen og sent på kvelden. Lørdag er fridag. Søndag er kampdag.

  • A-kamper spilles søndag klokken 12:00
  • A-laget må ta fly til de fleste bortekamper annenhver søndag
  • B-laget spiller lørdag eller søndag
  • Spillermøter, teori, undervisning, foredrag og andre møter er ikke oppført i timeplanen.
  • Teambuilding og sosiale tilstelninger er heller ikke oppført i timeplanen

Vi anstrenger oss for å holde skoledagen innenfor 10:00-18:00, slik at alle har fri på ettermiddagene og kveldene. Kampdagene for A-laget er kortere når vi har hjemmekamp, mens det tar hele dagen når vi spiller bortekamp. 

Det blir lagt inn noen ekstra fridager når det trengs, føles nødvendig og passer inn i opplegget vårt.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball