Team og historie

Vi har drevet toppidrett og profesjonell satsing på fotball i Alcudia i snart 20 år. Med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere, så har vi opparbeidet oss god erfaring med å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Mallorca Toppfotball har kontakter mange steder i verden, og har opparbeidet seg gode relasjoner og et stort kontaktnett på Mallorca.
 
Vi har fått i stand prøvespill til våre spillere i klubber som Ajax og Wimbledon, samt klubber i Østerike, Nederland, Tyskland, England, USA, Finland, Danmark, Sverige, Norge, Albania, Serbia og Spania. Vi har bidratt til å få spillere inn på A-lagsnivå i klubber som blant andre Rosenborg, Brann, Strømsgodset, Molde, Bodø/Glimt, Sogndal, Åsane, Torslanda, Sandnes Ulf, Drexel Dragons, Sandefjord, Skeid og Bryne, samt til A-landslaget for kvinner.
 
Våre herrespillere har kommet fra toppklubber som blant andre Vålerenga, Strømsgodset, Mjøndalen, Start, Strømmen, Sandefjord, Bryne og Viking, samt fra aldersbestemte landslag. Våre damespillere har tidligere vært i toppklubber som blant andre Vålerenga, Røa, Kolbotn, Stabæk, Urædd, Amazon Grimstad, Avaldsnes og Collerense, samt fra aldersbestemt landslag. 
 
Den lange historien og den klare filosofien har vært med på å bygge en sterk fotballkultur. Det har gitt Mallorca Toppfotball en tydelig identitet.
 

 

Copyright © Mallorca Toppfotball