Trenere og ledere

Vårt team har vært trenere og ledere under fotballskoler på Mallorca siden 1999, og har med det god og bred erfaring som gir elevene trygghet. Trenerne har fått frem spillere til Eliteserien, Toppserien, 1. divisjon, 2. divisjon og utlandet. Med sitt store nettverk har de også ordnet prøvespill for elever i toppklubber i både inn- og utland.

Felles for alle trenere og ledere ved Mallorca Toppfotball er at vi har et brennende engasjement og stor lidenskap for å hjelpe fremadstormende spillere mot en fremtidig fotballkarriere`.

Siden vi har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere, så har opparbeidet oss kompetanse til å utvikle spillere til nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi har med det referanser på hva som kreves for å bli toppspiller, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp. 

Vi har et brennende ønske om å utvikle unge fotballspillere, jobbe med de i hverdagen og hjelpe de med å oppfylle sine drømmer. La de få oppleve det vi selv har opplevd med fotballskoler på Mallorca helt siden 1999, slik at de kan få oppleve framgang, utvikling og resultater både på det sportslige og menneskelig plan.

Skolen har vært tuftet på lidenskap og et brennende ønske om å utvikle unge fotballspillere, både som utøvere og mennesker. Samtidig har fokuset vært på å skape gode fotballopplevelser, minner for livet og nyttig livserfaring. Det har vi lyktes godt med og vi høster veldig mange gode referanser fra tidligere elever, foreldre og deres respektive klubber.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball