Spansk ligaspill

Mallorca Toppfotball har sin egen spanske fotballklubb som heter F.C. Mallorca Toppfotball. F.C. Mallorca Toppfotball stiller med A-lag herrer og A-lag kvinner i det spanske seriesystemet. Begge lag består av både skandinaviske og spanske spillere.

Målsettingen med F.C. Mallorca Toppfotball er å gi våre elever internasjonal matching i spansk liga. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor. Denne arenaen vil gi mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Spania er en av verdens fremste fotballnasjoner.
 
Matchingen i spansk liga gir obligatoriske kamper og internasjonal erfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Det finnes svært mange gode lag og dyktige individualister i spansk fotball. Det er utviklende å konkurrere jevnlig mot spanjoler, få med seg kamprutiner, kampforberedelser og kampanalyser.
 
Man vil oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Skandinavia. I tillegg til de sportslige utfordringene, er det også en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen.
 
Som heltidsspiller i Spania spilles det obligatoriske kamper hele høsten, vinteren og våren. Istedenfor treningskamper i kuldegrader hjemme i Skandinavia på vinterstid, får man spille kamper av betydning i Spania.
 
Det er kun elever som velger 1-årig komprimert fotballskole som har spansk ligaspill inkludert i skoleavgiften. For å bli spilleberettighet for F.C.Mallorca Toppfotball kreves det en internasjonal overgang fra elevens skandinaviske klubb. Det kreves at overgangen gjennomføres på sensommeren, for å bli klar til den spanske ligastarten.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball