Spansk ligaspill

Bildet: Mallorca Toppfotball Kvinner ble ligamestere i mai 2018, og rykket opp til Segunda Divisiòn. Året etter spilte vi derfor mot spanske storklubber som F.C. Barcelona, Espanyol og Zaragosa.

Den helproffe treningshverdagen blir kombinert med spill for den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet fotballskolen.

F.C. Mallorca Toppfotball Femenina spiller i Primera Nacional. Primera Nacional er nasjonalt nivå og toppfotball i Spania. De siste årene har vi spilt mot spanske storklubber som F.C Barcelona, Espanyol og Zaragosa. Våre fotballjenter har blitt matchet mot mange aldersbestemte landslagsspillere fra Spania, som både er verdensmestere og europamestere for Spania.

Kamper i spansk liga gir mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Det er svært utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen. 

Copyright © Mallorca Toppfotball