Søknadsprosess

Søknadsfrist:

Siste frist for å søke på Mallorca Toppfotball er 1. mars 2020. Akademiet kan dog bli fulltegnet før fristens utløp, da vi har fortløpende inntak av kvalifiserte søkere inn mot søknadsfristen.

Svar på din søknad:

Mallorca Toppfotball besvarer din søknad innen 15. mars 2020.

Forhåndsuttak:
 
Ønsker du å bli vurdert fortløpende? Ønsker du å bli forhåndsuttatt? Det passer for deg som vil ha en rask avklaring, og samtidig ønsker å sikre plassen på Mallorca Toppfotball. Det blir fortløpende inntak av kvalifiserte søkere inn mot søknadsfristen, og vi ønsker å fylle opp plassene på akademiet raskest mulig. 
 

Innmelding og depositum:

For å bekrefte akademiplassen innbetales et depositum (delbetaling 1) til kontonummer 9015.16.86752 innen 1. april 2020. Dette depositumet er ikke refunderbart uansett årsak, samtidig som det sikrer deg plassen på Mallorca Toppfotball.

Søkere som blir forhåndsuttatt må innbetale depositumet tidligere.

Minimum antall deltakere:

Gjennomføring av akademiet forutsetter minimum 14 kvalifiserte deltakere som har betalt depositum innen 1. april 2020. Innen 15. april 2020 vil Mallorca Toppfotball informere alle innmeldte elever med sikkerhet om akademiet gjennomføres eller ei.

Om det skulle vise seg at vi har mindre enn 14 kvalifiserte elever, så vil de som har innbetalt depositum, selvfølgelig få dette refundert. Refusjonen skjer innen 1. mai 2020.

Interessen har vært stor for gjenopptakelse av Mallorca Toppfotball Menn, etter 2 år med kun satsing på kvinnefotball. Forespørslene fra ambisiøse fotballgutter og deres foreldre har vært veldig mange det siste året. Det tar Mallorca Toppfotball som et positivt tegn på at vi bør gjennopprette alle tilbudene for Mallorca Toppfotball Menn fra og med 2020.

Vi oppfordrer alle som har ambisjoner om å bli toppspillere om å søke.

Søknader etter 1. mars 2020 vil ikke bli behandlet.

Copyright © Mallorca Toppfotball