Tips og råd

Temperaturer/vær: I august, september og oktober er det full sommer med t-skjorte og shorts. Mens det i november-april kan være 15-20 grader på dagen, mens det på kveldene kan være 8-10 grader. Været er perfekt for trening, selv om det på kveldene må tas på genser og bukse i vintermånedene.

Klær: Ikke gå i den berømte fellen og ta med masse sko, bukser, jakker, gensere og masse fritidstøy! Ta med vanlig treningstøy og vanlige klær. Vi anbefaler en god genser, lue og lett regntøy til november og desember. Dere får Mallorca Toppfotball-tøyet som benyttes til de fleste treninger mellom 09:00 og 18:00 hver dag, så du trenger ikke mye ekstra tøy. Det går også an å justere seg inn i juleferien ved å ta med noe klær hjem igjen i bytte mot annet tøy, og få foreldre til å ta med noe nedover, dersom de planlegger og besøke deg. 

Vask av tøy: Vask av tøy er ingen problem! Det er vaskemaskin i leilighetene og derfor er det viktig at dere er smarte i forhold til hva dere tar med i kofferten. Stort sett går dere i treningstøy både på treninger og på kveldene. Ikke ta med sengetøy eller håndklær fordi hotellet skifter dette noen ganger i uken, og leilighetene blir for øvrig vasket 1 gang per uke. 

Mat: Vi kjøper inn mat i de lokale butikkene som er like fine som i Norge, og vareutvalget er minst like stort. Man kan regne 1/3 av prisen på mat i disse butikkene kontra i Norge. Dere vil bli vist rundt i butikkene, og maten lages i leilighetene. Hvis man er bevisst på innkjøp kan man få gode og sunne matvarer til gode priser. Mallorca Toppfotball vil hjelpe dere i starten, og etter hvert kommer dere inn i rutinene.

Copyright © Mallorca Toppfotball