Prøveuke for skoleåret 2020/2021

 
Prøveopphold: Fremtidig elev? - Test ut Mallorca Toppfotball!
Pris: 5 000 NOK per person (hotell og sportslig opplegg)
 
Alder: Over 16 år
Når: Høstferien (uke 41)
Påmeldingsfrist: 15. august 2019
Påmelding: Ved å innbetale 5 000 NOK innen påmeldingsfristen
 
Mallorca Toppfotball sørger for gratis transport til og fra flyplass/hotell på Mallorca. Fly tur/retur Mallorca og mat under oppholdet er ikke inkludert. 
 
Prøveuka - for hvem?
Prøveuka er for deg som vurderer å bli en fremtidig elev på Mallorca Toppfotball, og som allerede har søkt på en av våre fotballskoler, via vårt elektroniske søknadsskjema på www.mallorcatoppfotball.no. Det er mulig å delta på prøveuka i Mallorca Toppfotball kun 1 gang per spiller.
 
Prøveuka - hvorfor?
Ved å besøke oss i høstferien vil du få et veldig godt innblikk i fotballskolens hverdag, og finne ut om Mallorca Toppfotball er noe for deg! Målet er at det skal bli lettere for deg å bestemme deg for om du ønsker å bli en fremtidig elev hos oss eller ikke. Samtidig får du en fantastisk god treningsuke, og mange fine opplevelser på Mallorca!
 
Det er en fin mulighet til å bedre kjent med trenere, ledere og fremtidige medelever. Vi ønsker alle foreldre velkommen til å bli med datteren til Mallorca, for å se på forholdene. Gjerne kombinere det med en ferie. Det er en fin anledning til å møte oss i Mallorca Toppfotball.
 
Prøveuka - Hvilke muligheter gir det meg?
Dersom både du og Mallorca Toppfotball er fornøyde med hverandre, kan du få et tilbud om skoleplass mot slutten av prøveuka. Prøveuka kan derfor være en mulighet for å sikre seg skoleplass før søknadsfristens utløp. Ved å starte planleggingen i god tid i forveien, så blir alt så mye lettere for deg. Ikke bare økonomisk, men i forhold til planlegging av fremtidig skolegang og fotballkarriere`. Sammen med dine foreldre kan dere planlegge ditt opphold på Mallorca Toppfotball. Det vil gi deg motivasjon til å trene og gjøre det bra på skolen, fordi du har et stort mål og en fantastisk opplevelse foran deg! Når du vet at du skal på Mallorca Toppfotball, så er det lettere å gjøre en innsats for å finansiere skoleavgiften.
 
Prøveuka - Hvordan blir opplegget for meg?
Du blir et fullverdig medlem av Mallorca Toppfotballen-familien, og en del av vårt sportslig opplegg gjennom hele uken. Kort sagt, så får du bli med på absolutt alt Mallorca Toppfotball gjør denne uken. 
 
Høres dette spennende ut?
Har du lyst til å prøve ut Mallorca Toppfotball? Send oss gjerne en henvendelse via vårt elektroniske skjema til høyre på denne siden.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball